- 6,224
- 5,401
- 113
Gelsinler gelsinlerBikac kisi daha vardi bro onlara uyuyorsa onlarda gelsin
Gelsinler gelsinlerBikac kisi daha vardi bro onlara uyuyorsa onlarda gelsin
Bundan önce birisinle yaptım beni dolandırdı güven yok bendeBenim ismim cismin belli ganyan bayimiz de belli
1. ayak 8Ben de bakıyorum ama geniş bir kupon yapacağım istanbul için görüşlere açığım.
Bro dedim ya fantazi kuponu benimki sirf 13 icin kupon yapicam 😁Ben 13 Haric orada bir at önde cikiyor
Benim girmeyecrgim adamlar belli. Icinize yatmiyorsa girmeyin zaten bromBundan önce birisinle yaptım beni dolandırdı güven yok bende
Düşünüyor musun ortak olmayi1. ayak 8
2.ayak 8
4.ayak 1,3,6
5.ayak 1
6.ayak 1,7
bunlara dikkat
Atan atıyor bro.cok aktif bı üye çekik icin 300 istedi attım 2 aydır foruma girmiyor insan kahpe olmasinbeyler zaten bu devirde 100 bin tl bile ufak para bu paralara kazık atılmaz kimsede oyle bi risk almaz benlik sıkıntı yok
Kuruyorum grup kişiler belli olsunda eyalete sordum ona varsa acicam dmyiBiz böyle tartışmaya devam edersek yapamiyacagiz
alırsın beni bromKuruyorum grup kişiler belli olsunda eyalete sordum ona varsa acicam dmyi
Tamam dostumKuruyorum grup kişiler belli olsunda eyalete sordum ona varsa acicam dmyi
Maalesef kanka ben sabahtan atmıştım 300ü hipodrom'a yaptım 300lük altılı bakalımDüşünüyor musun ortak olmayi
Ok bro o zaman sana bol sansMaalesef kanka ben sabahtan atmıştım 300ü hipodrom'a yaptım 300lük altılı bakalım
Abim telagram olsun burada kuramıyoruzKuramadim grup dm becerebilen varsa kursun
Gel sikinti yok250 tl var bende alırsanız girerim dost
Kurdu.tg isleri ban sebebiAbim telagram olsun burada kuramıyoruz