ey gidim istanbul
sene 2015 genç bi uşak indi o şehre deli dolu
heyecanlıydı he yeni üni herkes diyor cennete düştün iaü cennet yavrum burası öyle böyle şöyle güzel bende diyorum ulan futbol hayatını bok ettin bari bunu yap git sosyalleş yaşa gez toz oku kendini geliştir itlik serserilik nereye kadar
tabi idda kumar gende var ama kacakmış bilmem bayiye gider kuponu yapar cıkarım
yurtta kalıyorum o zamanlar bu sene o kadar abarttım ki 7 senemde ev dahı tutmadım cafelerde sokaklarda sabahladık nereden nereye
bi uşak geldi bi gün baba kacak site gösterdi bj dedi o an üye oldum para yatırdım 100 tl oynamayı bılmeden şansa oraya buraya basarken hadi yeni bi film başladı yemın ederım yaza geldiğimde yaz okulu icin odadan giden arkadaşın 3 günlük lavaşını yediğimi bilirim diyeceksin fakirmisin yooo ama serdar ortaç dayanamamış bu garip nasıl dayansın en az 70k hesapta para gördüm kumardan kazandım kralsın baba istanbul senin öğrencisin ye gez toz erkeksin ya araba kirala düşerse bi viski aç egonu tatmin et oda gitti bu sene zaten borç harc icinde gecti
şimdi diyeceksiniz niye bu kadar uzun yazdın diye kumarcıyı anadolu aşık yapar en fazla ama istanbul süründürür
yarın cebımdekı 200 le otogara gecip istanbula yolcu olacam ondan istanbulu görünce dayanamadım yazdıkca yazdım
resmen ruhum bitti duygularım kalmadı istanbul-kumar tandeminde bi seri katil kadar duygusuz ve mantıksız olduk he dıyecen nıye gıdecen o zaman gitmesem zaten 200 ü bonanza alır benden bari finallere gireyim
görüntü kirliliği icin özür dilerim.