Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kadıköy’de Zafer GALATASARAY’ın 0-1

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
Birader bak ofsayt mı değil mi bilmiyorum çok milimetrik ama gol verse neden verdi demezdim. Ona bakarsan Galatasaray aleyhine olan düdük lerde var yani tek bi yere takilmamaniz lazim
dost bu konuda haklısın ben zaten dedigim gibi hakeme bir şey demiyorum ha ofsayt pozisyonu tartısılır orası ayrı ama şu takımın basında su hoca varken takım bu sekilde les gibiyken hakemin bir şey yapmasına gerek kalmıyor zaten. bu gol ofsaytmıs degilmiş gelir geçer 2 gün sonra unutulur bu ama erol hoca varken bu takım 2 maç sonra yine saçma sapan bir puan kaybı yapacak imkansız bu adamın sampiyon falan yapması

Cicero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,232
677
113
dost bu konuda haklısın ben zaten dedigim gibi hakeme bir şey demiyorum ha ofsayt pozisyonu tartısılır orası ayrı ama şu takımın basında su hoca varken takım bu sekilde les gibiyken hakemin bir şey yapmasına gerek kalmıyor zaten. bu gol ofsaytmıs degilmiş gelir geçer 2 gün sonra unutulur bu ama erol hoca varken bu takım 2 maç sonra yine saçma sapan bir puan kaybı yapacak imkansız bu adamın sampiyon falan yapması
Yok yok şampiyon sizsiniz neden dersen Ali Koç çok net konuştu bunun sebebi siyasal şeyler masa başında bitmiş olay rahat ol şampiyon sizsiniz :)

Cicero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,232
677
113
Yok yok şampiyon sizsiniz neden dersen Ali Koç çok net konuştu bunun sebebi siyasal şeyler masa başında bitmiş olay rahat ol şampiyon sizsiniz :)
Ama ben hep şampiyon olduğumuzda feneri yenemediysek o sene doğru dürüst sevinemezdim muhtemelen bu sene sizinde öyle olur

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
yok hocam bu takım asla sampiyon olamaz ali koc büyük iş adamı kariyerine ve başarılarına, zekasına saygı duyarım ama sporda tam bir loser maalesef cok yaptı bu acıklamaları. beşiktaş sampiyon olur diye düşünüyorum ben. bir mucize olur da fener sampiyon olursa zaten iki tane kupa versinler bu hocayla sampiyon olan takım 2 kupayı hakeder

Cicero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,232
677
113
Şunu da söylemeden yapamayacağım hadi diyelim ofsayt değil ve o goldü , donk olayi bence kesin penaltı. Gene bi pozisyonda donk pas verdi mutlak gole gidiyordu mısırlı ama hakem oyunu durdurdu donk pas verirken faul yaptı dedi kaldı ki alakası yok ayrıca caner itide kesinlikle kırmızı kartı haketmisti

Cicero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,232
677
113
yok hocam bu takım asla sampiyon olamaz ali koc büyük iş adamı kariyerine ve başarılarına, zekasına saygı duyarım ama sporda tam bir loser maalesef cok yaptı bu acıklamaları. beşiktaş sampiyon olur diye düşünüyorum ben. bir mucize olur da fener sampiyon olursa zaten iki tane kupa versinler bu hocayla sampiyon olan takım 2 kupayı hakeder
2 maç sonra gider Erol Bulut merak etme zeminini hazirliyorlardir simdiden. Zaten gitmezse olamazsınız şampiyon :)

Cicero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,232
677
113
Mesela bir Galatasaraylı olarak ben obradovice hep hayranlık duydum o yüzden sana şunu soracağım Türkiye'nin en iyi teknik adamının Fatih hoca olduğunu söyleyebilir misin ?

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
Şunu da söylemeden yapamayacağım hadi diyelim ofsayt değil ve o goldü , donk olayi bence kesin penaltı. Gene bi pozisyonda donk pas verdi mutlak gole gidiyordu mısırlı ama hakem oyunu durdurdu donk pas verirken faul yaptı dedi kaldı ki alakası yok ayrıca caner itide kesinlikle kırmızı kartı haketmisti
donk pozisyonu bence de penaltı ama mısırlı eleman bilmiyorum cok uyuz etti beni fırsatını buldugu an yere bırakıyordu kendini tam kuzey afrikalı topçu.
caner ya da mhy keske kırmızı yeseydi de zaten 10 kisi oynasaydık onlardan biri olmadan daha iyi oynar bu takım. mhy denen herifin kosması bile fail adam topçu olmuş, canere zaten laf yok ayagına gelen topu kafasını kaldırmadan sacma sapan orta yapmaya calısıyor karambole. fenerde yine abicilik baslamıs emrenin kardesleri caner mhy sinan gümüş ozan falan zehirliyorlar takımı eskiden arkada 5li muhabbeti vardı yine o muhabbet geri geldi takıma

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
Mesela bir Galatasaraylı olarak ben obradovice hep hayranlık duydum o yüzden sana şunu soracağım Türkiye'nin en iyi teknik adamının Fatih hoca olduğunu söyleyebilir misin ?
fatih hocanın teknik direktörlügüne saygım var buna asla karşı degilim ama karakterine en ufak saygım yok kendisinin

Cicero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,232
677
113
donk pozisyonu bence de penaltı ama mısırlı eleman bilmiyorum cok uyuz etti beni fırsatını buldugu an yere bırakıyordu kendini tam kuzey afrikalı topçu.
caner ya da mhy keske kırmızı yeseydi de zaten 10 kisi oynasaydık onlardan biri olmadan daha iyi oynar bu takım. mhy denen herifin kosması bile fail adam topçu olmuş, canere zaten laf yok ayagına gelen topu kafasını kaldırmadan sacma sapan orta yapmaya calısıyor karambole. fenerde yine abicilik baslamıs emrenin kardesleri caner mhy sinan gümüş ozan falan zehirliyorlar takımı eskiden arkada 5li muhabbeti vardı yine o muhabbet geri geldi takıma
O kadroya o kaliteye emin ol yazık. Fanatik biri olarak ben bu sene son haftaya kadar 3 takımın da kopmasını gerçekten istemiyorum

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
O kadroya o kaliteye emin ol yazık. Fanatik biri olarak ben bu sene son haftaya kadar 3 takımın da kopmasını gerçekten istemiyorum
oynattıgı futbolu hiç sevmem ama keske aykut hoca olsaydı su takımın basında en azından takımın ne oynadıgı belli olurdu

Cicero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,232
677
113
fatih hocanın teknik direktörlügüne saygım var buna asla karşı degilim ama karakterine en ufak saygım yok kendisinin
Aynı şekilde Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu na da benim. Genel olarak aynı bakıyoruz olaya. Şimdilik sana tekrardan ağlama fenev diyeceğim fakat siz bizi bi sonrasında yendiğiniz zaman acısını çıkarmanı da bekliyor olacağım ölmez sağ kalırsak . Selametle :)
İyi geceler

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
Aynı şekilde Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu na da benim. Genel olarak aynı bakıyoruz olaya. Şimdilik sana tekrardan ağlama fenev diyeceğim fakat siz bizi bi sonrasında yediğiniz zaman acısını çıkarmanı da bekliyor olacağım ölmez sağ kalırsak . Selametle :)
İyi geceler
iyi geceler hocam dikkat et kendine

TobiasLinderoth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,453
939
113
irfan ve serdar dısında dediklerine katılıyorum. serdar ligin en iyi yerli stoperi bence, irfanı da tartısmaya gerek yok rakibine kaptırmaktansa böyle bir oyuncuyu sadece bu dönem harcayabilecegin paran varken almak mantıklı hareketti. takıma dönünce hele şu ozan denen çöp yerine ilaç gibi gelecek.

ama diger dedigin seylere katılıyorum, güzel bir kadro kurdu şampiyonluk için oldukca yeterli bir kadro ligi bilen, ne yaptıgını bilen, mevkilerinin belki en iyileri belki de en iyi 2-3 isimlerinden birileri geldi. ligin en geniş kadrosu bizde özellikle şu 3 günde 1 maça çıkılan günlerde bu inanılmaz büyük bir avantaj ama gel gör ki hoca diye aptalın birini koymuslar takımın basına ne b*k yaptıgı belli degil herifin. hani ali koç açısından bakıyorum 3. ve son senen, ilk iki senende kupa alamamıssın senin için son şans bu ama gidiyorsun yine saçma sapan bir hoca getiriyorsun aklım almıyor şu kadro nasıl erol buluta verilir kardeşim ya. 23 hafta oldu takımın ne bir taktigi var ne bir oynadıgı top var yok anlamıyorum bu adama nasıl tahammül edebiliyor gerçekten bilmiyorum
İrfan tabi ki çok güzel bir transfer ama demek istediğim harcayabileceğin para varken daha çok ihtiyacın olan mevkilere yatırım yapmak seni şampiyonluğa daha kolay getirebilirdi diye düşünüyorum. Ha tabi gustavo-irfan-mesut daha beraber oynamadı böyle bir orta saha bu lige çok fazla erol bulut'a rağmen 17/17 yapıp şampiyonluğa götürebilecek bir hat.. Bakalım göreceğiz artık son yılların en çekişmeli yarışı olacak muhtemelen

Alicandann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
196
25
28
Erol Bulut olduğu sürece takım oturmayacak ve kayıp etmeye mahkum olucak