- 778
- 134
- 43
Son 2 saniye kazanan @goksoy0107 a tebrikler
Kanka ilk ben söyledim maçı sonra sen yazmışsın bizimkinin de kafasına yatmış kazanacaz ya ondan hep bunlarMaçı ben önermiştim bi arkadaş daha vardı bide yatsaydı çok üzülürdüm son sanise wonladı
Yok onu anladım zaten de boyutunu görmek için sordumOna göre muamele yaw
Bizim sansimizdandir.....dŞarj bitmişti bursa naptı öyle 1 dakika kala üste 15 sayı vardı
Ama o maçın oraya kalmaması lazımdı hacı çok rahat wonlamasi lazımdı dep rezil 3luk attı yoksa 2 dk kala wonlardikBursa maçı harbiden imkansızlara ev sahipliği yaptı
Bi siteden 10 lira bonus almıştım sen söylemeden o maçı kombineye sokmuştum dakikasıyla ispatlarım haha seni de belirttim zaten kardeşim sıkıntı yok esprisindeyimKanka ilk ben söyledim maçı sonra sen yazmışsın bizimkinin de kafasına yatmış kazanacaz ya ondan hep bunlar
Kimse cevap vermiyor kardeşçekilişmi olucak sımdı
Çekiliş yok geyik yapıyoz. Adam zararını çıkardı daha yeni ne çekilişiKimse cevap vermiyor kardeş
@goksoy0107 senden ricam beğenip gidenlere değil de burada totem yapıp maçı takıp edenlere bolustur ödülü 200 tl ödül var zaten 4 kişi sevsen 50 tl yapar kişi başı
Sağol kardeşimÇekiliş yok geyik yapıyoz. Adam zararını çıkardı daha yeni ne çekilişi
Bence de mantıklıBence çekiliş yapma kasayı 2 k yapmadan. Adamın zaten ana parası 1000 liraydı 1300 yaptı çekiliş yapsa kar yok bişey yok