- 778
- 134
- 43
Şaka taffarel adam zaten zarardaymis şimdi çıkarmış tebrikler diyelim bari...
Pist seni seçtim . :dBence 2 k yı geç 4 kişiye de değil 2 kişiye başlığı açtığın gibi 200 ver ilaç olcaksa tam ilaç olsun vereceğin kişiye. Sen kupon yap hadi kardeşim biz onu takip edelim
Sana forumu tanıycak birisi zor yawBana bu forumu taniyicak birisi var mı
Niye beSana forumu tanıycak birisi zor yaw
Tatlım güzelsin hoşsun da benim başım bağlı forum şifrem sevgilimde var sonra cız eder beni sen başkasını bul öptüm kib byPist seni seçtim . :d
Kişinin adına kupon yapmasa cidden mantıklı,Bence 2 k yı geç 4 kişiye de değil 2 kişiye başlığı açtığın gibi 200 ver ilaç olcaksa tam ilaç olsun vereceğin kişiye. Sen kupon yap hadi kardeşim biz onu takip edelim
Yeniyim de bilgi almak istiyorumDesstrection sen neyi tanimak istiyon formu derken
İyi trollüyemiyorsun geliştirmen lazım..Niye be
TerbiyesizTatlım güzelsin hoşsun da benim başım bağlı forum şifrem sevgilimde var sonra cız eder beni sen başkasını bul öptüm kib by
Teşekkürler adamım . O senin güzelliğinTerbiyesiz
Çekiliş olduğunda şartlar ne oluyor mesela . Mesaj şartı var mı yeniler katılabiliyor mi vsYenisin anliyoruz yeni oldugunu ne konuda bilgi almak istiyorsun zaten hersey yaziyor etkinlik yada deneme bonusu birde burda cekilis olur birileri kazanır kazandiginla etkinlik yaparlar vesayre vesayre