- 4,552
- 1,810
- 113
tamam kardesım eve gec devam edelım guzel bır basketle yolumuzaBeyler şarjım az şuanda eve geçeyim daja devam edecegiz hedefe ulaşamadık
tamam kardesım eve gec devam edelım guzel bır basketle yolumuzaBeyler şarjım az şuanda eve geçeyim daja devam edecegiz hedefe ulaşamadık
Hedef kaç hacıBeyler şarjım az şuanda eve geçeyim daja devam edecegiz hedefe ulaşamadık
Mesaj sayısı şartı yok sen kafana göre takıl forumda millete salça olma Yeter herkes kendi kafasini yaşıyor burdaÇekiliş olduğunda şartlar ne oluyor mesela . Mesaj şartı var mı yeniler katılabiliyor mi vs
Yahu bebe kız fotosu koymuş cinsiyetini erkek işaretlemiş onunda farkında değil burda karı kız ayağına milleti öpücek dekketiricek işte Senin aklında dönen 40 tilki benim aklımdaki 1 topal tavşanı yakalayamaz be güzelim @DesstrectionYenisin anliyoruz yeni oldugunu ne konuda bilgi almak istiyorsun zaten hersey yaziyor etkinlik yada deneme bonusu birde burda cekilis olur birileri kazanır kazandiginla etkinlik yaparlar vesayre vesayre
Yok be resimde ki eski kız arkadaşımın kardeşinin okul arkadaşı çok hoş bişey ama beni benden aliyorYahu bebe kız fotosu koymuş cinsiyetini erkek işaretlemiş onunda farkında değil burda karı kız ayağına milleti öpücek dekketiricek işte Senin aklında dönen 40 tilki benim aklımdaki 1 topal tavşanı yakalayamaz be güzelim @Desstrection
AdamsinErosus ben birsey sordu ondan cevap verdim aklimdan baska birsey gecmedi zaten arkadasim kim olursa olsun cevap veririm sonucta birsey sordu ondan
Yok be olm tanıyoz biliyoz seni ayıpsınErosus ben birsey sordu ondan cevap verdim aklimdan baska birsey gecmedi zaten arkadasim kim olursa olsun cevap veririm sonucta birsey sordu ondan
Dalgalı kızları sevmem sonra tsunami oluyor..Yahu bebe kız fotosu koymuş cinsiyetini erkek işaretlemiş onunda farkında değil burda karı kız ayağına milleti öpücek dekketiricek işte Senin aklında dönen 40 tilki benim aklımdaki 1 topal tavşanı yakalayamaz be güzelim @Desstrection
Geçmiş olsun reisFutbolda hep direkten dönüyorum adamlar 10 kişi kalmasa alacaklar maçı yazık oldu
Sorun yok ki dostum niye böyle bir düşünceye kapıldınDesstrection biz sormadik resim kimin diye zaten kim olursan ol bizi baglamiyor birsey sordun cevap yazdim eger baska bir sorun olmazsa iyi olur ok herkeze bol sanslar hayirli aksamlar
twente 2,5 üstMaç önerisi alalım beyler geldim ben bitirelim şu işi çok uzadı
trento maçı var basket onunla twente 2.5 üst kombin yap bas geçsin kardeşim gelir oMaç önerisi alalım beyler geldim ben bitirelim şu işi çok uzadı