- 23,263
- 8,993
- 113
1 saat e kalmaz gelirKesin sonuç alacaksak para mühim değil dayi
1 saat e kalmaz gelirKesin sonuç alacaksak para mühim değil dayi
250 dem bonusa girmeler 170k para almalar falan Altan Dm den yazıp sonra cevap vermemeler bu Viyana nın suyu Ordunun dereleri gibi değil demek kiOff 23 çevre 15 çevre aksın bu gece rulet antepli ahahaha😅😅
Kazandikmi enişte250 dem bonusa girmeler 170k para almalar falan Altan Dm den yazıp sonra cevap vermemeler bu Viyana nın suyu Ordunun dereleri gibi değil demek ki
Ordu demişken bol şans enişte @Novasky
Altan 250 den şekere girip 170k para almış yeni haberimiz oluyor dayı yakın gözlüğü yanındaysa yaz bi yere not etKazandikmi enişte
Hemen alıyorum notu 250 denmi dedinAltan 250 den şekere girip 170k para almış yeni haberimiz oluyor dayı yakın gözlüğü yanındaysa yaz bi yere not et
250 den dayı biz bugün 250 yi yatırmaya korkuyoruz sitelere adam 250 den şeker çeviriyorHemen alıyorum notu 250 denmi dedin
Kimin kuponu dostEssek gibi adamin kuponunu takip ettim kafami skm
Antepli sigirininKimin kuponu dost
Az kazanmış ozaman 25k satım alma yapar250 den dayı biz bugün 250 yi yatırmaya korkuyoruz sitelere adam 250 den şeker çeviriyor
Dost o bizim mesur antepli dağıtımı sevmez alerjisi varAntepli sigirinin
Ne mal oldugunu biliyoruz dostum belki imana gelmistir dedikDost o bizim mesur antepli dağıtımı sevmez alerjisi var
Enişte onun vergisi var verme mismi alalım250 den dayı biz bugün 250 yi yatırmaya korkuyoruz sitelere adam 250 den şeker çeviriyor
Yanına sıfır koy yine öderYeni tümbet bunu öder mi ya arkadaşlar 😅😅
Rulette ortalığı yıktım
1m1dme kazansa vermezNe mal oldugunu biliyoruz dostum belki imana gelmistir dedik
Parasina ihtiyacimiz yokta 100k cekmisin at 5 kisiye 500 pinti
25k ya 170 bin vermiş dayı ne verecek Samsun vali konağını mı verecekAz kazanmış ozaman 25k satım alma yapar
Adam olsa neyse de bir bok olmaz ondanAntepli sigirinin
Vergisini vermismi Eniste vermediyse alalim25k ya 170 bin vermiş dayı ne verecek Samsun vali konağını mı verecek
Birlerle sekizleri sıfır yazdırmaya çalışıyor şuanYanına sıfır koy yine öder