- 56,554
- 30,719
- 113
Maks o kadar zaten payfixteKaç lira bastında 50 çektiriyo
Maks o kadar zaten payfixteKaç lira bastında 50 çektiriyo
biz ölümüne kumarbazız tövbe ettim yine kurtulamadım illetten .dKumarin tipta yeri bar beynin bir noktasinda kimyasal bozulmayla ilgili bir durum ve tedavsi yok yani yanında biri tavla bile.oynasa tetikleyen bir durummus tipta da ismi var patolojik kumar bagimliligi
İlaç tedavisi var psikolog veriyorKumarin tipta yeri bar beynin bir noktasinda kimyasal bozulmayla ilgili bir durum ve tedavsi yok yani yanında biri tavla bile.oynasa tetikleyen bir durummus tipta da ismi var patolojik kumar bagimliligi
Piabella 100 liraları ödüyoMaks o kadar zaten payfixte
Ben ilaç tedavisi ile kumarın düzeleceğine inanmıyorumİlaç tedavisi var psikolog veriyor
Aynen broMaks o kadar zaten payfixte
Ben halimden memnunum benim hayatimi olumsuz etkilemiyor kumar.hayatimi etkiliycek kadar ipin ucunu kacirmiyorum bunu ayarlamak onemli ama bunu yapamayip kendini zora sokanlar var.allah yardim etsin onlarada.Evet genlerle ilgili de oluyormus genetik bir kismi da var ama asla.tedavi edilemeyen bir durum
Aynen broPiabella 100 liraları ödüyo
biz ölümüne kumarbazız tövbe ettim yine kurtulamadım illetten .d
Yani birakilsa bile onu tetikleyecek ufacik birsey bile onu tehlikeye sokup hayati aalyni sekilde tekrarlama durumu zaten bu hastalgn adi insallah iyi olur o ve bizim gibilerValla hayattan ne istedigine bagli bu durum.konusmasina gore kumari biraktirmaya yeticek bi para kazanmis hatanin neresinden donersen kardir deyip cekilmeli ve aliesiyle arasini duzeltmeli bnce.kumar isleri her zaman sikinti insan hayatinda
KesinlikleValla ben 1 milyon koysam ufak ufak Devam ederim yalan yok zevk meselesi
Degisir o onemli olan odemesi zaten 1 gunde halledilirPiabella 100 liraları ödüyo
duramıyorum oynuyorum bende alıstım
İlac tedavisi var ama beynin bir uc noktasinda bozulma,yani onu tetikleyecek tek bir hareket ile başa dönebiliyorsun onu diyoruz kardesimİlaç tedavisi var psikolog veriyor