- 9,673
- 6,736
- 113
ziraat havaleyi 60 kuruş yapmış bunu da mı farketmedinKüsüratlar ile ilgilenmiyorum dost
ziraat havaleyi 60 kuruş yapmış bunu da mı farketmedinKüsüratlar ile ilgilenmiyorum dost
9 k bastım ruslan ivanovaRota Öder Dost Papara ötmüştür Dost Dagıtım yapma Masa penısı Oyna
Rulete tövbeliyim 99 TL yi beğenmiyorum çekemediğim için futbolu bıraktık masa tenisinde şikeye takıldık baskette 1 sayıdan kaldık kalan 40 krş slotta ezdik 😂😂Yapıyor Dost Denıyenler Var 2li kombinden fazlayı gecmıceksın Rulete girmiceksin Slot oynamıcaksın En önemlisi Cekıceksın Bazı arkadaslar Gibi Parayı begenmemezlık Yapmıcaksın
@Umutks41 Bankalara kaptırdıgı havale ücretleriyle 5 katlı bına alınırdı Dayıziraat havaleyi 60 kuruş yapmış bunu da mı farketmedin
Moralimiz bozuk dost şaka kaldırıcak durumda değiliz@Umutks41 Bankalara kaptırdıgı havale ücretleriyle 5 katlı bına alınırdı Dayı
Oha valla benim olsa kalmıştı sitede3 dkda izin verildi
Yunus emre duzeltirmi moralini dost. Duzeltirse hemen soyleMoralimiz bozuk dost şaka kaldırıcak durumda değiliz
Tamam be olum Adam Gitti Ezmeye Rahat Bırak adamı@Kelv1n güle güle harca kardeşim tekrar
Düzeltemez dost konuyla tam isabet olmuş tam 19.5 k para lazım amcaoğlunun hastane masrafları ıcın dostYunus emre duzeltirmi moralini dost. Duzeltirse hemen soyle
@Kelv1n güle güle harca kardeşim tekrar
tbrkler dostum3 dkda izin verildi
Kim o arkadaş iskorpitin av mevsimi diye biliyorum bursa tarafinda cokmusYapıyor Dost Denıyenler Var 2li kombinden fazlayı gecmıceksın Rulete girmiceksin Slot oynamıcaksın En önemlisi Cekıceksın Bazı arkadaslar Gibi Parayı begenmemezlık Yapmıcaksın
Sakinim forumda artık sinirlenmicem
Dost o paraya yeni bi amca oglu alinir bosver hastaneyiDüzeltemez dost konuyla tam isabet olmuş tam 19.5 k para lazım amcaoğlunun hastane masrafları ıcın dost
Aynen evonun dostuyum emir eri donumuza kadar aldı lanet olsun boyle dostlugaya hep bu erhan yüzünden rulet oynuyo insanlar site adamı belli evolution adamı @erhanbey22
gelde Adabeyi yedirelim Sana En afillisindenKim o arkadaş iskorpitin av mevsimi diye biliyorum bursa tarafinda cokmus
Nokta atışı 👏👏👏😂Tamam be olum Adam Gitti Ezmeye Rahat Bırak adamı