Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kıdem Tazminatı

Suskun1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,849
3,311
113
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bilen arkadaşlar olur belki aranızda bu yüzden sizlere danışmak istedim. Son 1.5 ay içinde tam 420.000 TL borca girdim ve hepside bayram sonunda mutlaka ödemem gereken borçlar. 11 senelik kamu çalışanıyım ve şuan iyiden iyiye işten ayrılıp kıdem tazminatim ile borçları kapatmaktan başka çarem olmadığını düşünmeye başladım. Mantıklı dusunemiyorum şuan kafam allak bullak işten çıkarsam tazminat alabilirmiyim sizce ? Özel olsam kendi isteğimle ciktigimda alamıyorum ancak kamu da da bu şekilde mi bilen arkadaşlar varmı acaba ?

Emreee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
858
280
63
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bilen arkadaşlar olur belki aranızda bu yüzden sizlere danışmak istedim. Son 1.5 ay içinde tam 420.000 TL borca girdim ve hepside bayram sonunda mutlaka ödemem gereken borçlar. 11 senelik kamu çalışanıyım ve şuan iyiden iyiye işten ayrılıp kıdem tazminatim ile borçları kapatmaktan başka çarem olmadığını düşünmeye başladım. Mantıklı dusunemiyorum şuan kafam allak bullak işten çıkarsam tazminat alabilirmiyim sizce ? Özel olsam kendi isteğimle ciktigimda alamıyorum ancak kamu da da bu şekilde mi bilen arkadaşlar varmı acaba ?
Yapacak birşeyin yoksa en son çare buysa yapmaktan başka çaren yok eğer kafa kafaya geliyorsa k.tazminatla ayrıl kral

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,533
1,228
113
Kendi isteğiyle çıkarsan alamazsın. Ama 15 yil doldurman ve sigorta giriş tarihleri ile ilgili yönetmelikler var ama emekli sandığı nasıl işliyor bilmiyorum bak dost SGK kanunlarına

marinpnn

Enişte enişte enişte
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,917
5,035
113
Ayrılma

marinpnn

Enişte enişte enişte
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,917
5,035
113
Ağa ayrılma ertele yapılandır müsade işte ayrılma

Suskun1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,849
3,311
113
Yapacak birşeyin yoksa en son çare buysa yapmaktan başka çaren yok eğer kafa kafaya geliyorsa k.tazminatla ayrıl kral
Şuan elimden gelen hicbirsey yok ya babam a arabayı sattirip ödemem gerekiyor ki imkansız denebilecek kadar az bı ihtimal bu yada işten ayrildigim takdirde tazminat veriyorlarsa böyle bı seçenek başka da çarem yok

btayfurr

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
48
11
8
Kredi çekemiyor musun, kamudan ayrılmak hiç mantıklı değil

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,084
10,035
113
Eski calisansan alabilirsin onun dışında çok zor ama işi bırakmak çözüm değil birde okadar borç nasıl yapabiliyorsun anlayamadim

Emreee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
858
280
63
Borcum şahıs lara kardeşim banka falan olsa ödemeyim en fazla maaşım gider de şuan ki durumum karman corman ödemezsem sıkıntı çok büyük
Allah yardımcın olsun dostum umarım çözersin çok sıkıntıya düştüm bende hala sıkıntıdayım
dualarım seninle umarım düzelir

GedsonFernandes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,162
6,128
113
Dostum millet kamuya girmek için yemiyor içmiyor kpss çalışıyor sakın öyle birşey yapma geçmiş olsun umarım çözülür durumun

Rcbo17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
751
195
43
Yaş haddini doldurduysan alabilirsin normal kamu 60 yaş ve 25 yılı doldurman gerekiyor bu şartları sagliyorsan emekliye ayrılman durumunda alabilirsin ikramiyeni

Suskun1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,849
3,311
113
Yaş haddini doldurduysan alabilirsin normal kamu 60 yaş ve 25 yılı doldurman gerekiyor bu şartları sagliyorsan emekliye ayrılman durumunda alabilirsin ikramiyeni
Yaşım daha 36 kardeşim desene işten de oluruz borcuda odeyemeyiz cikarsak

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,084
10,035
113
11 yıllık kamu çalışanıyım yönetmelik nedir bilmiyorum. Borç kapamak için sürekli borç yaptım en dibine kadar girdim bataklığın kardesim
Eğer boclarin bankalara ise kamu çalışanı olduğun için bir orta yol bulunacagini düşünüyorum borcun olan bankalara git yüz yüze gerekirse mudurlerle görüşme sağla faydası olacağına eminim
Maaşını borçlara ayır isden cikmakdansa böyle yap gerekirse ek iş yap

Suskun1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,849
3,311
113
Eğer boclarin bankalara ise kamu çalışanı olduğun için bir orta yol bulunacagini düşünüyorum borcun olan bankalara git yüz yüze gerekirse mudurlerle görüşme sağla faydası olacağına eminim
Maaşını borçlara ayır isden cikmakdansa böyle yap gerekirse ek iş yap
Borcum şahıslara kardeşim keşke bankalara olsa. En fazla icralık olur maaşın 4 de 1 ini alırlardı. Kişiye olunca borçlar akıl psikoloji hepsi gidiyor nedir ne değildir düşünemiyorum yeminle

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
neresi bu iş hangi işte çalışıyorsun ben başvurayım hemen senin yerine beni alırlar belki sen çıkınca