Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kıdem Tazminatı

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,733
1,994
113
Amin kardeşim umarım hepimiz kurtuluruz bu illetten Allah herkese sabır versin dayanma gücü kuvveti versin bu izdirapla
600 k da benim var şuan acil ödemem gereken 60-70 k durum varmı yok mecburen bekliyvekler yapacak birşey yok çalışıp kendimi düze çıkarmaktan başka çarem yok o dürtü varya hep biraz daha içeriye alan bizi o dürtü işte onu yenmeyi başarıp bu işten 4-5 ay uzak kalsak herşey bitecek ama nasıl yapacaz onu bilmiyorum

crazyboys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,808
2,980
113
Dostlar ben isyerine ayın 8nde ihtarname cektim şimdi aradım noteri tebliğ edilmemiş daha dedi bu ne anlama geliyor daha isyerine ulaşmamış mi acaba

Suskun1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,849
3,311
113
Dostlar ben isyerine ayın 8nde ihtarname cektim şimdi aradım noteri tebliğ edilmemiş daha dedi bu ne anlama geliyor daha isyerine ulaşmamış mi acaba
Evet ulaşmamış kardeşim. Bende bugün insan kaynakları ve muhasebe birimi ile konuştum. Kendi isteginle de çıksan kamu kurumu olduğu için tazminatin ödenir dediler. Yüz kizartici suçun olmasın yeter dediler. İşten çıkmayı göze alacak kadar zor duruma düştük ya öleyim daha iyi.

artiihhahmet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
222
59
28
Evet ulaşmamış kardeşim. Bende bugün insan kaynakları ve muhasebe birimi ile konuştum. Kendi isteginle de çıksan kamu kurumu olduğu için tazminatin ödenir dediler. Yüz kizartici suçun olmasın yeter dediler. İşten çıkmayı göze alacak kadar zor duruma düştük ya öleyim daha iyi.
yeni gordum dost, bence sakın cıkma isinden yavas yavas ödersin

crazyboys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,808
2,980
113
Valla dost yaşım 42 inanın bu lanet bu hallere getirdi beni zaten isyerinde 3 yıl çalışıyorum aldığım para 18250 başka yerlerde en kötü başlangıç 20k artı bir sürü prosu bayramlar güzel destek veren yerler çok bulunduğum yer en cimri işçiden nasıl kisariz tarzı bir yer 8 nisanda verdim 950 tl ihtarname parası bugün çarşamba nasıl ulaşmamış anlamış değilim benimki normal şekilde mi yollandı acaba noterde acil posta servisi yolu ile gitmemiş ozaman

crazyboys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,808
2,980
113
Çıkma dost sakın benim ki özel ama senin ki kamu öyle hata yapma sakın

Victorosimhen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,356
1,511
113
Son pişmanlık fayda etmez hiç yoktan kamida calisiyorsun özel sektöre gelirsen mahvolursun

fsned2003

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
753
240
43
420000 bir kamu çalışanının bir yıllık maaşı kesinlikle işi bırakma işini kafandan çıkar güzelce babanla konuş durumunu anlat bir yıl dişini sıkıp ödersin alacaklılarına durumunu anlat ben de bu kumar yüzünden işi bırakıp tazminat aldım şimdi alacağım maaşın yarısını kazanmak için sürünüyorum ben asker olduğum için istifa edince tazminat alabiliyorduk her kurumda var mı bilmiyorum ama kesinlikle iş işini düşünme ömür boyu cezasını çekersin Allah yardımcın olsun

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,793
31,089
113
Ciksan bir dert cikmasan bir dert ailene ne diyeceksin dost o zman diger türlü söyleyemiyosun kumari ama bunuda söyleyemiyecen yani bir sekilde ailene anlat bence durumu işin güzel sonrasinda inan durum daha kötüye gider en iyisi aileden birilerine daha az tepki vereceklere durumu anlat belki bir çozum yolu bulunur

lntlikuponcu96

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,105
835
113
Reis burdaki herkes kumarbaz. Kumarla işi olmayan boş boş yorum yapmayan yakınlarına danış bence.

Suskun1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,849
3,311
113
Ciksan bir dert cikmasan bir dert ailene ne diyeceksin dost o zman diger türlü söyleyemiyosun kumari ama bunuda söyleyemiyecen yani bir sekilde ailene anlat bence durumu işin güzel sonrasinda inan durum daha kötüye gider en iyisi aileden birilerine daha az tepki vereceklere durumu anlat belki bir çozum yolu bulunur
Aileme anlattim ablam da kalıyorum kardeşim. Ablam bı kısmını kapadı 180.000 kaldı onuda 1 hafta da bulmam lazım bı orta yolunu bulamadik bı turlu