ALLAH'IN AZABINDAN YİNE ALLAH'A SIĞINIRIM
1..Kıyamet yer yüzünde bir mümin kalmayana kadar kopmayacak
2..Yalnız bazı alemetler olacak ve müminleri azaltacak. Örnegin sokak röportajlarına bakıyorum da bırak fatiha süresini kelime şehadeti bilmeyen insanlarımız var bu Müslüman ülkesinde bu bir alamet demekki mümin azalacakmış. Tabi aralarda birçok küçüklü büyüklü alametler olacak bunları yazmak çok uzun sürer..
3..Ardından peygamber efendimizin soyundan olan mehdi gelecek
4..isa peygamber kalan ömrünü tamamlamak için yeryüzüne inecek (biliniz ki isa peygamber gök yüzüne yükseldi yani ölmedi ve ömrünü tamamlamadı, ömrünü tammlıyacak)
5..Müminler onun etrafında birleşecek tüm dünyaya İslam hakim olacak, zengin fakir aynı durumda olacak (yani çok zengin veya çok fakir olmayacak düzen gelecek)
Hz. İsa’nın yeryüzüne ikinci kez gelecek olması ve 20. yüzyılın büyük müceddidi Hz. Mehdi ile birlikte Deccal’in fitnesini ortadan kaldırıp İslam ahlakını yeryüzünde hakim kılmalarıdır.
7..Dağların içinden öyle bir ırk gelecek ki insanları bile yiyecek (yalnız o ırk yer yüzüne çıkmak için dagı delmeye çalışıyor lakin Allah onların açtıgı deligi geri kapatıyor) zamanı gelince onlar yer yüzüne gelecek..) bu ırk yecüc ile mecüc olabilir.
Yecuc Mecuc” Kuran’da adı geçen ve belli bir bölgede bozgunculuk çıkaran kavmin adıdır. Yecuc Mecuc’ün durdurulması için Zulkarneyn’den yardım istenir. Zulkarneyn de bir set çekerek onları durdurur ve artık o setti aşıp gelemezler....bu ırk dagın içinde hapis şuanlık
Bunları niye yazdım bende bilmiyorum ama en azından düşünün diye
Ve şu önemli Kİ
Allah'ın ençok azap edecegi kişi Allah'ın emirlerini bildigi halde yapmayandır.... ALLAH'IN AZABINDAN ALLAH'A SIĞINIRIM