- 922
- 298
- 63
Bu günde hurilere kavuşamadım
Sen bu evreni yok edebilecek bir gücün olmadığını mı düşünüyorsun?Fikirlerine saygı duyuyorum herkesin kendi görüş açısı vardır sen böyle büyük bir evreni yok edebilecek bir gücün olduğunu düşünüyorsun ama kolsuz bacaksız doğmuş bir insana kol ve bacak verecek bir gücün olmadığını hepimiz biliyorum ne tarihte ne günümüzde yeni bir kolun yada bacağın oluştugu hiç bir insan görememiştir şuanki sınırlı bilginin arasına her bilinmeyenin başka bir güç yaptıgını söylemek bilimselikten uzaktır
Bunlarla ilgili çeşitli hadis kaynaklarina dayandirilan onlarca youtube da paylaşim videosu var.Hani ne oldu hepsi tabii ki fiyasko.Bazi hezeyetanli kişiler zaman zaman dini içerikli bir çok söylentiyi tarih boyunca çikartmiştir.Hadis kaynaklari ise birçok rivayetlere göre yazildigindan hangisinin sahis (gerçek) hangisinin uydurma oldugu belirsizdirArkadaşlar bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.
2 gündür bizim buralar çalkalanıyor.
Hani uydurma bisey gibi geliyo bana ama yine de herşeyi bilen ALLAH tır
Bu gün kuşluk vaktinde gökyüzünün gozleri kör edecek kadar kırmızı renge bürünecegi ve yine kulakları sağır edecek derecede gürültü olacağını söylüyorlar.
Bu konuda bi bilgisi olan varmi.
Muhtemel saat ise 10:00 diye konuşuluyor
Yukardakiler Hadis kaynaklarindan alinma.Onun yerine Kuran-ı kerimin kıyametle ilgili bir çok ayet-i kerim mevcüttur.Kıyamete yakın çikacaği deccal fitnesi " ...o güne kadar dünyada görülmemis fitne.." olarak mevcütturALLAH'IN AZABINDAN YİNE ALLAH'A SIĞINIRIM
1..Kıyamet yer yüzünde bir mümin kalmayana kadar kopmayacak
2..Yalnız bazı alemetler olacak ve müminleri azaltacak. Örnegin sokak röportajlarına bakıyorum da bırak fatiha süresini kelime şehadeti bilmeyen insanlarımız var bu Müslüman ülkesinde bu bir alamet demekki mümin azalacakmış. Tabi aralarda birçok küçüklü büyüklü alametler olacak bunları yazmak çok uzun sürer..
3..Ardından peygamber efendimizin soyundan olan mehdi gelecek
4..isa peygamber kalan ömrünü tamamlamak için yeryüzüne inecek (biliniz ki isa peygamber gök yüzüne yükseldi yani ölmedi ve ömrünü tamamlamadı, ömrünü tammlıyacak)
5..Müminler onun etrafında birleşecek tüm dünyaya İslam hakim olacak, zengin fakir aynı durumda olacak (yani çok zengin veya çok fakir olmayacak düzen gelecek)
Hz. İsa’nın yeryüzüne ikinci kez gelecek olması ve 20. yüzyılın büyük müceddidi Hz. Mehdi ile birlikte Deccal’in fitnesini ortadan kaldırıp İslam ahlakını yeryüzünde hakim kılmalarıdır.
7..Dağların içinden öyle bir ırk gelecek ki insanları bile yiyecek (yalnız o ırk yer yüzüne çıkmak için dagı delmeye çalışıyor lakin Allah onların açtıgı deligi geri kapatıyor) zamanı gelince onlar yer yüzüne gelecek..) bu ırk yecüc ile mecüc olabilir.
Yecuc Mecuc” Kuran’da adı geçen ve belli bir bölgede bozgunculuk çıkaran kavmin adıdır. Yecuc Mecuc’ün durdurulması için Zulkarneyn’den yardım istenir. Zulkarneyn de bir set çekerek onları durdurur ve artık o setti aşıp gelemezler....bu ırk dagın içinde hapis şuanlık
Bunları niye yazdım bende bilmiyorum ama en azından düşünün diye
Ve şu önemli Kİ
Allah'ın ençok azap edecegi kişi Allah'ın emirlerini bildigi halde yapmayandır.... ALLAH'IN AZABINDAN ALLAH'A SIĞINIRIM
Forumda dini konulari yazmaği pek uygun bulmuyorum.Kumarin konuşulduğu yerde dinden bahsetmek ne derece doğru olur bilmem..Yukardakiler Hadis kaynaklarindan alinma.Onun yerine Kuran-ı kerimin kıyametle ilgili bir çok ayet-i kerim mevcüttur.Kıyamete yakın çikacaği deccal fitnesi " ...o güne kadar dünyada görülmemis fitne.." olarak mevcüttur
Ispatlanamayana kadar olacagini dusunmuyorum kendi dusuncem bu tabikiSen bu evreni yok edebilecek bir gücün olmadığını mı düşünüyorsun?
dini inançlar ispat konusu edilemezIspatlanamayana kadar olacagini dusunmuyorum kendi dusuncem bu tabiki
Ispatlanamayan seyler bilimsel olarak yoktur bilime goredini inançlar ispat konusu edilemez
ALLAHA İMAN EDENLER SENIN BEŞERI BILIME GÖRE DEĞIL KURAN-I KERIM E VE PEYGAMBERE IMAN ETTIKLERINDENDIR.HİRISTIYANLAR VE YAHUDILER VEYA DIĞER GAYRİ MÜSLÜMLER DE KENDI DİNLERINE INANIRKEN DURUM BÖYLEDIR.BİLIMIN KONUSU YARATICININ VARLIĞINI VEYE YOKLUĞUNU ISPAT ETMEK IÇIN BILIMSEL ÇALIŞMA YAPMAZ.BU BAKIMDAN ORDA BOŞUNA ARARSIN ÖMÜR BOYU.Ispatlanamayan seyler bilimsel olarak yoktur bilime gore
ALLAHIN İLMİ KARŞISINSA TÜM İNSANLARIN BİLIM DEDİGI OKYANUSTA BIR ZERRE DEĞILDIR.ALLAHA İMAN EDENLER SENIN BEŞERI BILIME GÖRE DEĞIL KURAN-I KERIM E VE PEYGAMBERE IMAN ETTIKLERINDENDIR.HİRISTIYANLAR VE YAHUDILER VEYA DIĞER GAYRİ MÜSLÜMLER DE KENDI DİNLERINE INANIRKEN DURUM BÖYLEDIR.BİLIMIN KONUSU YARATICININ VARLIĞINI VEYE YOKLUĞUNU ISPAT ETMEK IÇIN BILIMSEL ÇALIŞMA YAPMAZ.BU BAKIMDAN ORDA BOŞUNA ARARSIN ÖMÜR BOYU.
Bilim değiğin gözle görunmeyen bir virüsü dahi hala bitiremediALLAHA İMAN EDENLER SENIN BEŞERI BILIME GÖRE DEĞIL KURAN-I KERIM E VE PEYGAMBERE IMAN ETTIKLERINDENDIR.HİRISTIYANLAR VE YAHUDILER VEYA DIĞER GAYRİ MÜSLÜMLER DE KENDI DİNLERINE INANIRKEN DURUM BÖYLEDIR.BİLIMIN KONUSU YARATICININ VARLIĞINI VEYE YOKLUĞUNU ISPAT ETMEK IÇIN BILIMSEL ÇALIŞMA YAPMAZ.BU BAKIMDAN ORDA BOŞUNA ARARSIN ÖMÜR BOYU.
ALLAHA İMAN EDENLER SENIN BEŞERI BILIME GÖRE DEĞIL KURAN-I KERIM E VE PEYGAMBERE IMAN ETTIKLERINDENDIR.HİRISTIYANLAR VE YAHUDILER VEYA DIĞER GAYRİ MÜSLÜMLER DE KENDI DİNLERINE INANIRKEN DURUM BÖYLEDIR.BİLIMIN KONUSU YARATICININ VARLIĞINI VEYE YOKLUĞUNU ISPAT ETMEK IÇIN BILIMSEL ÇALIŞMA YAPMAZ.BU BAKIMDAN ORDA BOŞUNA ARARSIN ÖMÜR BOYU.
ALLAHIN İLMİ KARŞISINSA TÜM İNSANLARIN BİLIM DEDİGI OKYANUSTA BIR ZERRE DEĞILDIR.
Üstad büyük harfler kullanmayalım , herkesin kendince doğruları var , sorun cıkaracak cümlelerde kurmayalım lütfenBilim değiğin gözle görunmeyen bir virüsü dahi hala bitiremedi
Peygamber efendimiz yaşarken sözkerinin yaziya geçirilmesini yasaklamistir.kuran la karişmasin diye özen göstermistir.tek yaziya geçen de "Veda Hutbesi" dir.Bu da izin verildiginden.Bu hutbede bile " ...benden sonra size Kuran-ı Kerimi brakiyorum.Bunu sımsıki tutun.." derken bile kendi sözleri ( hadisler) i de içine katmamistir.Hadislerin hepsi uydurma. Hurafe bunlar aksam 22.00 de görüşmek dileğiyle
Büyük harf kullandim kusura bakmayin.Üstad büyük harfler kullanmayalım , herkesin kendince doğruları var , sorun cıkaracak cümlelerde kurmayalım lütfen