﴾37﴿ ahzap suresi
Bir zaman, Allah’ın kendisine lutufta bulunduğu, senin de lutufkâr davrandığın kişiye, "Eşinle evlilik bağını koru, Allah’tan kork" demiştin. Bunu derken Allah’ın ileride açıklayacağı bir şeyi içinde saklıyordun, kendisinden çekinme hususunda Allah’ın önceliği bulunduğu halde sen halktan çekiniyordun. Zeyd onunla beraber olduktan sonra müminlere, evlâtlıklarının -kendileriyle beraber olup ayrıldıkları- eşleriyle evlenmeleri hususunda bir sıkıntı gelmesin diye seni o kadınla evlendirdik. Allah’ın emri elbet yerine getirilecektir.
Bu ayet sana mantikli geliyorsa soyle benim hic mantigima yatmiyor bir babanin gelini ile evlenmesi enest iliskidir bence arti bu ayyetin bana hic bir faydasida olmadigini dusunuyorum okumadigin icin bilmiyorsun buna benzer bir suru ayet bulunmakta buna ragmen kimsenin inancina laf atmiyorum herkes ozgurdur sadece okuyup arastirmani tavsiye ediyorum iyice arastirirsan dinlerin nerden eldigini ogrenebilirsin birinin inanci farli olunca hemen asip kesmeyi birakmalisin hangi konuda neyi savunursan savun once o konular hakinda bilgi edin