Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kıyamet Alameti 1441 Ramazan Ayı

anticovid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,192
454
83
Bilim e önem vermek bundan istifade etmek başka onun da Allah tarafindan verildiğine iman etmek başka şeydir.Allaha inanmak ile bilimi karşilikli çatişma haline sokan inancli insanlar değildir.Allaha inanmayanlardir.
Batili bilim adamlarindan Kuranin bilime atifta bulunduğu birçok Ayeti Kerime kendilerine ilham olmuş ve müslüman olmuştur.Fakat bir tane müsluma bilim adami bilime bakarak inancini terketmemiştir.Dünyada üzerine en çok kitap yazilan kişi Hz.Muhammed dir.

anticovid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,192
454
83
Batili bilim adamlarindan Kuranin bilime atifta bulunduğu birçok Ayeti Kerime kendilerine ilham olmuş ve müslüman olmuştur.Fakat bir tane müsluma bilim adami bilime bakarak inancini terketmemiştir.Dünyada üzerine en çok kitap yazilan kişi Hz.Muhammed dir.
Amacim islam in savunuculuğunu yapmak değildir.Kisi ister iman eder ister se etmez.Beni de ilgilendirmez.Ben sadece kendimden mesulum.Allah,Yaradan Ahiret Mahşer yoksa benim bir kaybim olmaz.Ya varsa Hz.Ali nin dediği gibi inanmayan düsunsun bana ne bundan dert mi edeceğim.

anticovid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,192
454
83
Amacim islam in savunuculuğunu yapmak değildir.Kisi ister iman eder ister se etmez.Beni de ilgilendirmez.Ben sadece kendimden mesulum.Allah,Yaradan Ahiret Mahşer yoksa benim bir kaybim olmaz.Ya varsa Hz.Ali nin dediği gibi inanmayan düsunsun bana ne bundan dert mi edeceğim.
Kisaca Allaha Peygambere Kurana Ahirete iman etmeyip inkar edene yaşasin Cehennem !!

anticovid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,192
454
83
Dün aksam facebook a bakarken tanidiğim birinin profiline bakayim dedim.orsa " Dini İnanci" : karşisina " Ateizm" yazmiş.İlgimi çekti.Bu başlim karsisina hangi dine mensup olundugu yazilir,yada hiç bir şey yazilmaz.Facebbok un bunu profile bile koymasi lüzümsüz." Ateizm" hiçbir yaraticiya inanmamak,Evrenin bir yaraticisi olmadiğini kabul eden bir düşünce kisaca.Yani " Ateiz" bir din değildir.Matematik değeri ( 0 ) dır.Birsey yok ise matematik olaran sıfır koşulu icerir.Olmayan bir şeyin sayisal değeri de yok.Ateize göre herşeyi tabiat var eder.Eder de bunun arka planindaki mimarisini yok sayar.Bir ev satin alirken inşa halinde bunun mimari projesine bakmayi da ihmal etmez .

anticovid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,192
454
83
Dün aksam facebook a bakarken tanidiğim birinin profiline bakayim dedim.orsa " Dini İnanci" : karşisina " Ateizm" yazmiş.İlgimi çekti.Bu başlim karsisina hangi dine mensup olundugu yazilir,yada hiç bir şey yazilmaz.Facebbok un bunu profile bile koymasi lüzümsüz." Ateizm" hiçbir yaraticiya inanmamak,Evrenin bir yaraticisi olmadiğini kabul eden bir düşünce kisaca.Yani " Ateiz" bir din değildir.Matematik değeri ( 0 ) dır.Birsey yok ise matematik olaran sıfır koşulu icerir.Olmayan bir şeyin sayisal değeri de yok.Ateize göre herşeyi tabiat var eder.Eder de bunun arka planindaki mimarisini yok sayar.Bir ev satin alirken inşa halinde bunun mimari projesine bakmayi da ihmal etmez .
Kuantum mekaniği bugünun tüm fizik kuramlari çöpe atmistir.Bugunun fizik yasasinda ışık hizi en yüksek hiz kabul edilirken kuantuma göre hicbir anlam taşimiyor.Kuantum maddenin enerjinin yoğunluk kazanmiş hali olarak görür.Enerji ise bir düşüncenin ürünüdür.

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,111
1,132
113
Burda dine laf atanmi oldu hayirdir birden isid kesildin kim neye isterse ona inanmakta ozgurdur yok bilim adami musluman olmus yok bilmem ne olmus dunya nufusu sekiz bucuk milyar bir milyar ikiyuzbin kisi musluman geri kalan herkes gerizakalimi bu kadar mucuzeyi goremiyormu gozun kor oldumu atiyorsun kendini doktoro hemen hasta olsan atiyorsun kendini doktorun kucagina bence sen evinde otur allaha dua et corona virusu bitsin die bilim insanlari orda kafa patlatsin senin gibileri kurtarmak icin sende adamlari karala saygi duyma cok bencilce dedigim gibi evinde otur dua et yinede virusu kaparsan doktora gel ama yoksa olursun

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,111
1,132
113
﴾37﴿ ahzap suresi
Bir zaman, Allah’ın kendisine lutufta bulunduğu, senin de lutufkâr davrandığın kişiye, "Eşinle evlilik bağını koru, Allah’tan kork" demiştin. Bunu derken Allah’ın ileride açıklayacağı bir şeyi içinde saklıyordun, kendisinden çekinme hususunda Allah’ın önceliği bulunduğu halde sen halktan çekiniyordun. Zeyd onunla beraber olduktan sonra müminlere, evlâtlıklarının -kendileriyle beraber olup ayrıldıkları- eşleriyle evlenmeleri hususunda bir sıkıntı gelmesin diye seni o kadınla evlendirdik. Allah’ın emri elbet yerine getirilecektir.

Bu ayet sana mantikli geliyorsa soyle benim hic mantigima yatmiyor bir babanin gelini ile evlenmesi enest iliskidir bence arti bu ayyetin bana hic bir faydasida olmadigini dusunuyorum okumadigin icin bilmiyorsun buna benzer bir suru ayet bulunmakta buna ragmen kimsenin inancina laf atmiyorum herkes ozgurdur sadece okuyup arastirmani tavsiye ediyorum iyice arastirirsan dinlerin nerden eldigini ogrenebilirsin birinin inanci farli olunca hemen asip kesmeyi birakmalisin hangi konuda neyi savunursan savun once o konular hakinda bilgi edin

Sensiz1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
234
34
28
Galiba uzatma dakikaları artık uzatma ne kadar sürer onuda herseyin sahibi bilir ALLAH (CC)