Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kıyamet Alameti 1441 Ramazan Ayı

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,111
1,132
113
ALLAHA İMAN EDENLER SENIN BEŞERI BILIME GÖRE DEĞIL KURAN-I KERIM E VE PEYGAMBERE IMAN ETTIKLERINDENDIR.HİRISTIYANLAR VE YAHUDILER VEYA DIĞER GAYRİ MÜSLÜMLER DE KENDI DİNLERINE INANIRKEN DURUM BÖYLEDIR.BİLIMIN KONUSU YARATICININ VARLIĞINI VEYE YOKLUĞUNU ISPAT ETMEK IÇIN BILIMSEL ÇALIŞMA YAPMAZ.BU BAKIMDAN ORDA BOŞUNA ARARSIN ÖMÜR BOYU.
Goruslerine saygi duydugumu belirtiyorum ama kendi dusuncemide paylastim burda bilimin buldugu herseyden konforlu bir hayat surup suan bilim sayesinde buraya yazabildigimi imkar edip tek birseye odaklanmak bana mantikli gelmiyor suan eger hindistanda dogmus olsaydim budist olacaktim ve sadece tek dogrunun o oldugunu soylicektim herkesin dogrulari kendinedir die dusunuyorum bu kesinlikle dogru yada yanlis diyemeyiz ve ortada gercek furkan die bir kitap yazilmisken ki misirli dini bilim adami kurandan daha iyi yazildigini soyliyor sonuc olarak kitap kotu bile olsa icinde bir ayet bile kurandakinden daha iyi ise ayette belirtigi gibi yazilamaz denilen ayetler yazilmis bulunmakta dedigim gibi her insan ozgurdur kimsenin fikirlerini elestirmek bana dusmez herkes arastirip dogrunun ne oldugunu bilmesi icin benim icinse bilim onemli ona gore hareket ediyorum ve buluslardan yararlaniyorum iyi formlar

anticovid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,192
454
83
Düne kadar Darvinizmi bilim diye yutturdular.Bunun icin sergiledikleri maymun-insan erken geçiş formu olarak da maymun kafatasina insan çene kemigi geçirip ingilterde de sergi saloninda sergilediler.Bu sahtekarliklari bile yaptilar.Hiçbir zaman maymunun insan olurken ara geçiş formu raslanmamiştir bir tek arkeolojik fosillerde.
https://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=224098

anticovid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,192
454
83
Düne kadar Darvinizmi bilim diye yutturdular.Bunun icin sergiledikleri maymun-insan erken geçiş formu olarak da maymun kafatasina insan çene kemigi geçirip ingilterde de sergi saloninda sergilediler.Bu sahtekarliklari bile yaptilar.Hiçbir zaman maymunun insan olurken ara geçiş formu raslanmamiştir bir tek arkeolojik fosillerde.
Darvincilik yine de bilim diye sunduklari Bu bilim tarafinda genetik bilim bulgularu ile tarihin çöplüğüne atilmiştir .

anticovid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,192
454
83
Darvincilik yine de bilim diye sunduklari Bu bilim tarafinda genetik bilim bulgularu ile tarihin çöplüğüne atilmiştir .
Bugün ormanlarda yasayan yabani hayat içinde maymunlar da nedense evrim surecinde hiç etkilenmemis aynen maymun irki olarak devam ediyor.Herhesin fikrone saygili olmakla birlikte kendi fikrimizi de yazmaktan mutluluk duyariz.Kendini maymun irkindan geldigini kabul edenlere de saygimiz olmakla birlikte

olursaolur

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,111
1,132
113
Sen onuda yanlis anlmissin darvinin teorisi dogruydu sadece hatalar vardi insanlar maymunlar degil olay insanlar maymunlar uzak kuzendir birbirlerine kardesim sen haksilin istedigine inan beni ilgilendirmiyor baskarisinin fikirlerini sevmek zorunda degilsin ama saygi duymak gerekir carpitilmis seyleri okuyup dogrulari bilmeden soylenen seyler hicbir zaman mantikli degil sadace tavsiyem bilmedigin konular hakinda bilimin sana sundugu telefon ve interneten arastir ne kadarda sevmesende bilimin bulusundan faydalaniyorsun

olursaolur

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,111
1,132
113
Ve ayrica evrimin aksini ispatlayan birak bir teoriyi bilimsel bir makale bile bulamazsin senin icin ne kadar zorda olsa ne yazikki evrim hayatimizin bir gercegidir suan bile gunumuzde virusler mutasyona ugruyor ve degisim geciriyor antibiyotikler etkilerini kaybetikleri icin surekli yeni antibiyotikler cikartiyor bilim insanlari

Richarlison

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
55
9
8
Kıyamete inanıyorum elbette ama böyle yok ötecek yok çekecek tarzı seyler saçma geliyor. Bırakın bu işleri yahu..

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Peygamber efendimiz yaşarken sözkerinin yaziya geçirilmesini yasaklamistir.kuran la karişmasin diye özen göstermistir.tek yaziya geçen de "Veda Hutbesi" dir.Bu da izin verildiginden.Bu hutbede bile " ...benden sonra size Kuran-ı Kerimi brakiyorum.Bunu sımsıki tutun.." derken bile kendi sözleri ( hadisler) i de içine katmamistir.
Simdi iman edene saygi duyarim sonuna kadar ama ya din yoksa yada buna inanmayanlara saygi duymak varsa diye buyurur bir zerdüşt.
O yüzden ben bu söylediklerine katilmiyorum.

Alliance

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
4,714
5,244
135
O Sene Depremler ve Nezlenin Çok Olduğu Bir Senedir.

anticovid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,192
454
83
Goruslerine saygi duydugumu belirtiyorum ama kendi dusuncemide paylastim burda bilimin buldugu herseyden konforlu bir hayat surup suan bilim sayesinde buraya yazabildigimi imkar edip tek birseye odaklanmak bana mantikli gelmiyor suan eger hindistanda dogmus olsaydim budist olacaktim ve sadece tek dogrunun o oldugunu soylicektim herkesin dogrulari kendinedir die dusunuyorum bu kesinlikle dogru yada yanlis diyemeyiz ve ortada gercek furkan die bir kitap yazilmisken ki misirli dini bilim adami kurandan daha iyi yazildigini soyliyor sonuc olarak kitap kotu bile olsa icinde bir ayet bile kurandakinden daha iyi ise ayette belirtigi gibi yazilamaz denilen ayetler yazilmis bulunmakta dedigim gibi her insan ozgurdur kimsenin fikirlerini elestirmek bana dusmez herkes arastirip dogrunun ne oldugunu bilmesi icin benim icinse bilim onemli ona gore hareket ediyorum ve buluslardan yararlaniyorum iyi formlar
Yukardaki önerinine Kuran-i Kerim de ki ayet cevap veriyor zaten Allah der ki;
" Gayri müslümlere ben dileseydim hiç dünya hayati vermez,direk cehenneme atardim.Fakat mahşer günü itiraz etmesinler diye dünya hayatı verdim."
Allahın emri ve elçisinib ulaşmadiği kavimlerin bundan ahiret hayatinda sorumluluğu yoktur.

Starmet34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
922
298
63
Arkadaşlar ben cebrail (a.s)600 kanadının olduğunda şok oldum,bir kanadı 1 kat yerle gök arasında daha hepsini açmamış bile ayrıca 18 ile 36000 alem olduğu rivayet ediliyor bunları yaratan Yüce Allah nasıl birseydir hesabını siz yapın zaten hafızanız yetmez,beynimizin almayacağı derin konular bunlar

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Arkadaşlar ben cebrail (a.s)600 kanadının olduğunda şok oldum,bir kanadı 1 kat yerle gök arasında daha hepsini açmamış bile ayrıca 18 ile 36000 alem olduğu rivayet ediliyor bunları yaratan Yüce Allah nasıl birseydir hesabını siz yapın zaten hafızanız yetmez,beynimizin almayacağı derin konular bunlar
Uçuyo mu ki

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,900
2,447
113
Bilim değiğin gözle görunmeyen bir virüsü dahi hala bitiremedi
Dostum "Bilim dediğin" şey var ya; o bilim sayesinde şuan bu mesajı atıyorsun konforlu evinde oturuyorsun, o bilim sayesinde evinde yemeğini yiyip yemediğini buzdolabına koyuyorsun günler sonra da yiyebiliyorsun. Bilim diyince aklınıza neden sürekli astronomi ya da din karşıtlığı geliyor anlamıyorum.

anticovid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,192
454
83
Dostum "Bilim dediğin" şey var ya; o bilim sayesinde şuan bu mesajı atıyorsun konforlu evinde oturuyorsun, o bilim sayesinde evinde yemeğini yiyip yemediğini buzdolabına koyuyorsun günler sonra da yiyebiliyorsun. Bilim diyince aklınıza neden sürekli astronomi ya da din karşıtlığı geliyor anlamıyorum.
Bunlar doğru ! Ama devamini da ben yazayim.Gözüm kör olsa hiç yapamazdim.Bu gözumu yaratan Allah.Parmağimi elimi aklimi yaratan o!.Ben olmasam hiç biri olmazdi yaratan o " O Allah ki yer ve gökyüzünü ve aralarindaki her şeyin rabbidir."Bana sonsuz nimet veren Allaha şükürler olsun.Allah dilemedikçe bir yaprak dahi kımıldanaz.Ayet-i Kerimde " Oku atan sen değilsin" der.

anticovid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,192
454
83
Bunlar doğru ! Ama devamini da ben yazayim.Gözüm kör olsa hiç yapamazdim.Bu gözumu yaratan Allah.Parmağimi elimi aklimi yaratan o!.Ben olmasam hiç biri olmazdi yaratan o " O Allah ki yer ve gökyüzünü ve aralarindaki her şeyin rabbidir."Bana sonsuz nimet veren Allaha şükürler olsun.Allah dilemedikçe bir yaprak dahi kımıldanaz.Ayet-i Kerimde " Oku atan sen değilsin" der.
Biz bilime herkesden çok önem veriririz.Kuranin ilk ayeti " Oku ! " ile başlar." İlim çinde de olsa gidin alin" bunlar dinimiz söyler.Bugünkü modern bilimin ulaştiği bilimsel verileri 14 asir önceden Kuran yaziyordu.

anticovid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,192
454
83
Biz bilime herkesden çok önem veriririz.Kuranin ilk ayeti " Oku ! " ile başlar." İlim çinde de olsa gidin alin" bunlar dinimiz söyler.Bugünkü modern bilimin ulaştiği bilimsel verileri 14 asir önceden Kuran yaziyordu.
Bilim e önem vermek bundan istifade etmek başka onun da Allah tarafindan verildiğine iman etmek başka şeydir.Allaha inanmak ile bilimi karşilikli çatişma haline sokan inancli insanlar değildir.Allaha inanmayanlardir.