- 2,111
- 1,132
- 113
Goruslerine saygi duydugumu belirtiyorum ama kendi dusuncemide paylastim burda bilimin buldugu herseyden konforlu bir hayat surup suan bilim sayesinde buraya yazabildigimi imkar edip tek birseye odaklanmak bana mantikli gelmiyor suan eger hindistanda dogmus olsaydim budist olacaktim ve sadece tek dogrunun o oldugunu soylicektim herkesin dogrulari kendinedir die dusunuyorum bu kesinlikle dogru yada yanlis diyemeyiz ve ortada gercek furkan die bir kitap yazilmisken ki misirli dini bilim adami kurandan daha iyi yazildigini soyliyor sonuc olarak kitap kotu bile olsa icinde bir ayet bile kurandakinden daha iyi ise ayette belirtigi gibi yazilamaz denilen ayetler yazilmis bulunmakta dedigim gibi her insan ozgurdur kimsenin fikirlerini elestirmek bana dusmez herkes arastirip dogrunun ne oldugunu bilmesi icin benim icinse bilim onemli ona gore hareket ediyorum ve buluslardan yararlaniyorum iyi formlarALLAHA İMAN EDENLER SENIN BEŞERI BILIME GÖRE DEĞIL KURAN-I KERIM E VE PEYGAMBERE IMAN ETTIKLERINDENDIR.HİRISTIYANLAR VE YAHUDILER VEYA DIĞER GAYRİ MÜSLÜMLER DE KENDI DİNLERINE INANIRKEN DURUM BÖYLEDIR.BİLIMIN KONUSU YARATICININ VARLIĞINI VEYE YOKLUĞUNU ISPAT ETMEK IÇIN BILIMSEL ÇALIŞMA YAPMAZ.BU BAKIMDAN ORDA BOŞUNA ARARSIN ÖMÜR BOYU.