- 361
- 120
- 43
6 tl var bendede Ödeme gelirse yaz benim gelirse bende yazıcamYok benim zaten 25 kuruş fazlalık var
6 tl var bendede Ödeme gelirse yaz benim gelirse bende yazıcamYok benim zaten 25 kuruş fazlalık var
Hangimizinki odenirse buraya yazalım kankaYok kanka seninkini sildimi
Tmdir kankaHangimizinki odenirse buraya yazalım kanka
Ben bide desteğe bağlanıyorum 30 kişi var önümde bakım ne direk yazarim burayaHangimizinki odenirse buraya yazalım kanka
Tamam kanka6 tl var bendede Ödeme gelirse yaz benim gelirse bende yazıcam
Yoğunluk var demektir kanka bizle beraber çok kişi çekim verdi bellikiGeceden beri bekliyorum bende umarım öder ya
Benimki de az önce onaylandı reisSizin hesaplara bakınca doğrulanmış hesap yazıyormu bende yapmıyordu şimdi yazıyor 2 dk önceye kadar doğrulanmamiş hesaptı şimdi doğrulanmış hesap oldu
Ozaman onaylandıktan yatacak kanka büyük ihtimalle ibanlar bizemi ait kontrol edildi Bize ait çıkınca doğrulandı destek ne diyor yaz buraya 25 kişi var önümde benim destekdeBenimki de az önce onaylandı reis
Müdür çekim değil hesap onaylandı sadeceBenim hala onaylanmadi?bende 08.05 te çekim verdim
Zaten cekim gelmez hesap onaylanmassa seninde onaylanır 5 10 dkyaMüdür çekim değil hesap onaylandı sadece
Destek ne diyo baglandinmi hacıMüdür çekim değil hesap onaylandı sadece
Bağlandım işlem sırasında diyor daha üye numarasını istemeden dedi işlem sırasında aqDestek ne diyo baglandinmi hacı
İyi iyi bunlar güzel haberler çekim yolda demektir kısa sürede atarlar umarimOnaylandı şimdi benim hesapta