- 361
- 120
- 43
Hayırlı olsun. Kardeşim güle güle harcaDüzeltme yaptılar kankalar darısı size Ekli dosyayı görüntüle 257465
Hayırlı olsun. Kardeşim güle güle harcaDüzeltme yaptılar kankalar darısı size Ekli dosyayı görüntüle 257465
Kanki ödeme alırsan soylermsinBenimde düzeltti
Tm knkKanki ödeme alırsan soylermsin
Desteğe sordum şimdi bakiye düzenlendi hesap onaylandı çekimde onaylandığı diye evet şuan onaylidir ödeme bekliyorsunuz gün içinde hesabınıza aktarılacaktır dediAhan valla benim bakiyeyi de düzenlediler
İnşallah erken gönderirlerDesteğe sordum şimdi bakiye düzenlendi hesap onaylandı çekimde onaylandığı diye evet şuan onaylidir ödeme bekliyorsunuz gün içinde hesabınıza aktarılacaktır dedi
O diğer arkadaş nereye kayboldu para geldi herhalde ona kayıplara girdi bir andaİnşallah erken gönderirler
He valla olabilirO diğer arkadaş nereye kayboldu para geldi herhalde ona kayıplara girdi bir anda
Ne bilim ışık hızıyla yok olunda dedim ezmeye gitti herhalde 😂Bana gelmedi daha kaybolmadim
Kanka gidip bı paça icicem yatırırlar ona güveniyorumNe bilim ışık hızıyla yok olunda dedim ezmeye gitti herhalde 😂
Ödemesi gelen yazsin bak hemen ezmeye gitmesin 2 dk haber versin öyle gitsinAynen sırayla Yatar umarim
Ben gitmem kanka iscep yok kart var siz yattı derseniz gidicemÖdemesi gelen yazsin bak hemen ezmeye gitmesin 2 dk haber versin öyle gitsin
Aynen inşallah yatar hepimizeBen gitmem kanka iscep yok kart var siz yattı derseniz gidicem
Tm kanks daha gelen giden yok beklemedeyizBen gitmem kanka iscep yok kart var siz yattı derseniz gidicem