Kanka bedavadan 1000 lira az değil inşallah gonderirlerİyi iyi bunlar güzel haberler çekim yolda demektir kısa sürede atarlar umarim
Kanka bedavadan 1000 lira az değil inşallah gonderirlerİyi iyi bunlar güzel haberler çekim yolda demektir kısa sürede atarlar umarim
Yok kanka 2 kişi var önümde dahaDestek ne diyo baglandinmi hacı
Yok istemiyor kankakimlik foto falan istiyormu site
Dost kesin gönderirler emin olKanka bedavadan 1000 lira az değil inşallah gonderirler
O değilde 17 kişi çekti hepsine şahit oldum fotolarla 50 dk yo geçmeyen cekimlerdi bizimkisi baya uzun sürdüKanka bedavadan 1000 lira az değil inşallah gonderirler
Bakiye düzenlemesi yaptımi size siteYok istemiyor kanka
Dost odememe gibi birsey yapamazlar emin ol gelicekBakiye düzenlemesi yaptımi size site
Yok bana yapmadı halaBakiye düzenlemesi yaptımi size site
Ne dedi destekBakiyeyi duzeltseler içimiz rahat edicek en azından
hesabı ne ile onayladın kimlikmi gönderdinHesabı onayladilar bı 5 dk öncede çekimde gelişme yok halen
Aynen brohesabı ne ile onayladın kimlikmi gönderdin
Yok onlar ke dışı onaylıyor kimlik atmana gerek yok istemiyorlarhesabı ne ile onayladın kimlikmi gönderdin
eyvallah dosttAynen bro
Ben kimlik atmadım sen niye attın la 😅 atmadan onayladilar benimkisimiAynen bro
Kanka attık bı kere su ödemeyi yapsınlar da önemli değilBen kimlik atmadım sen niye attın la 😅 atmadan onayladilar benimkisimi
Aynen kanka bilmeyenler için diyorum kimlik vs atmanıza gerek yok o şekilde ödüyorlar benim 3 arkadaşıma ödediler haybeye kimlik atmayınKanka attık bı kere su ödemeyi yapsınlar da önemli değil