Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Duyuru Kralbet # 10.000 TL Ödüllü Bilet Etkinliği Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deliqanlyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
435
138
43
Öyle bi ihtimal yok dost
Öyle bir var ki nerde @Kralbet Destek hani 3 gün oldu bir ses versin la siteler 10 bin TL 2 dakikada gönderiyorlar. Bu adamlar 5 10 kişinin toplamda 10 bin lirasını 3 günde ekleyemediler. Canlı desteği sitenin tam bir rezalet. Forumda dünya kadar şikayetleri var. Daha evvel ben hiç çekilişte kazanmadim. Ama hiçbirinin böyle olduğunu da düşünmüyorum.

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,991
73,023
21,113
Öyle bi ihtimal yok dost
Öyle bir var ki nerde @Kralbet Destek hani 3 gün oldu bir ses versin la siteler 10 bin TL 2 dakikada gönderiyorlar. Bu adamlar 5 10 kişinin toplamda 10 bin lirasını 3 günde ekleyemediler. Canlı desteği sitenin tam bir rezalet. Forumda dünya kadar şikayetleri var. Daha evvel ben hiç çekilişte kazanmadim. Ama hiçbirinin böyle olduğunu da düşünmüyorum.
öyle bir ihtimal gerçekten yok dostum bugün kesin olarak eklenecektir.

durak

Üye
Yeni Üye
46
28
18
Bu şekilde işin espriside ortadan kayboluyor. Yani %15 çevrimsiz alıp hazırdan 3000 ₺ ye yakın ödül alırdım zaten. 3-5 kuruş para eklenecek onun içinde Ağustos giderlerine yazmasın diye bekliyor. Maksatları Ağustos finansına yansımasın bu eklemeler ve çekimler.

Aksini iddia etmeyin net böyle.

Hayatinustu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
818
821
93
Bu şekilde işin espriside ortadan kayboluyor. Yani %15 çevrimsiz alıp hazırdan 3000 ₺ ye yakın ödül alırdım zaten. 3-5 kuruş para eklenecek onun içinde Ağustos giderlerine yazmasın diye bekliyor. Maksatları Ağustos finansına yansımasın bu eklemeler ve çekimler.

Ne alakası var ya her eklenen çevirip cekebilcekmi bakiyesini devlet dairesi sanki ağustosa gider göstermek istemiyormuş bilmem nede

deliqanlyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
435
138
43
Yeminle söylüyorum 750 TL çıktı diye güvenip fazlasını kaybettim. Takip ede ede psikolojim bozuldu. Daha bilet etkinliğine katilirsam Allah belamı versin. Ben hayatımda böyle rezil bir site görmedim. Sabirlik durum kalmadı

Karabukspor78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,454
1,063
113
Bunlar eklemez usta ben onu anladım işin eğlencesinde bu site 22:00 da olsa gözükmez o bakiyeler aha diyorum saat 18:00 oldu ya

Brk0179

Ya Allah Bismillah ADANASPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,154
1,696
113
Kendileri kaybediyor bidaha yatırım yapar mıyım? Asla

deliqanlyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
435
138
43

Ya durum bu arkadaşın dediği gibi birşey yada eklemeyecekler.

Delaynak

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
57
110
33
neyin telaşındasınız beyler bugun eklenecek denmiş eklenmezse o zaman çıkıp konuşun abartmayın bu kadar

durak

Üye
Yeni Üye
46
28
18
Ne alakası var ya her eklenen çevirip cekebilcekmi bakiyesini devlet dairesi sanki ağustosa gider göstermek istemiyormuş bilmem nede
Site işlerini bilirim, gece 00.00 dan sonra çekin vs gibi ay başıda bu işler böyle yürür. :) Devlet dairesi olmasına gerek yok sonuçta bu durum Türkiye'de böyle yürüyor.

deliqanlyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
435
138
43
Bugün aysonu çekiliş yapilali 3 gün oldu ayın 15 inde çekiliş olsaydi 15 gün mü bekletecekti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...