Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumar Bağımlılık Seviyeniz Ne Durumda

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,090
5,766
113
Kusura bakma kardeş eşşeklik sende o zaman. 300k üstü çekip ekmek parası bile kalmıyorsa cebinde sen 3 milyon da çeksen iflah olmazsın. Yol yakınken intihar et bence
maaşı çok yüksek olsa yine anlarım bir şekil onun rahatlığı var diye işsizken sıfırlamış adam bir yandan da saygı duyuyorum zerre korku yok diye

X-RAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,020
7,082
113
Hayret ediyorum böyle adamlara, ekmek parası bile bulamayacak kıvama düşüyorsan demek ki zengin değilsin. Zengin değilsen de 250-300kyı bir günde kumara vermek ahmaklıktır
@sabri0235 de para vuruyor karnını doyurmaya pizzacıya gidiyor pizzacıya giderken yolda 50 K parçalıyor pizza yerken bir 50 K daha daha parçalıyor zor pizza parasını denkleştiriyor

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,945
5,548
113
Ben böyle olmam kendimi tutuyorum gaza geliyorsunuz ben asla bütçeye gire oynuyorum yok zevkine oynuyorum diyenler hepimizin sonu böyle olacak inanın baştan sona izleyin gözümden yaş gelmediyse adam değilim buyrun
Kumar keyif isidir butcem kadar oynarim.
Bütçe (g*t)
Diyenleri ayri s*kecekler :)

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,090
5,766
113
Az çok hepimizin başından geçmiştir böyle şeyler acınacak haldeyiz aslında
payfixte para azaldı mesela bu ara kayıplardayız hayatta banka hesabımdan kuruş atmam gerekirse deneme bonusu,telegram,forum etkinliği kovalarız sermaye yapılır zor değil bu şekil bir buçuk yıldır kuruş para yatırmadım kumara böyle oynamak lazım maaş,borç ve bankadaki parayla kumar oynanmaz benim görüşüm ne kadar paran olursa olsun