Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumar Bağımlılık Seviyeniz Ne Durumda

tut02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
515
523
93
Kusura bakma kardeş eşşeklik sende o zaman. 300k üstü çekip ekmek parası bile kalmıyorsa cebinde sen 3 milyon da çeksen iflah olmazsın. Yol yakınken intihar et bence
Ne 3 u 5 i 100 milyon da kazansam gene basarım ben bir bagimliyim. Böyle geldim böyle gidecem

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,945
5,548
113
@sabri0235 de para vuruyor karnını doyurmaya pizzacıya gidiyor pizzacıya giderken yolda 50 K parçalıyor pizza yerken bir 50 K daha daha parçalıyor zor pizza parasını denkleştiriyor
Sorma neler yedik neler a**** kdmn kumarı
Bu durum bireysel olarak üzmesin. Pizzayi yedikten sonra yada yemeden once kazanmanin veyahut kaybetmenin bi onemi yok. Bu bokun batagin icine bulasmis herkes kaybetmeye mahkum.
Siz bu boku bilmiyorsunuz irade sahibi degil ac gozlusunuz diyen bi arkadasimin 500 k kredi cektigini biliyorum. 😄

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,945
5,548
113
Kusura bakma kardeş eşşeklik sende o zaman. 300k üstü çekip ekmek parası bile kalmıyorsa cebinde sen 3 milyon da çeksen iflah olmazsın. Yol yakınken intihar et bence
Ben olayi anlamamistim cekim saatine bakmamistim. Harbiden bu kral iflah olmaz bu bi degisikmis

tut02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
515
523
93
6 yasinda hangi kumardi o kral. Ayni yastayiz ama Biz biraz geciktik hakkini helal et
6 yaşında 2. Sınıftayım bestas futbolcu kartı ilerleyen seviyelerde bul karayı al parayı devamını anlattıkça hicc

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,945
5,548
113
6 yaşında 2. Sınıftayım bestas futbolcu kartı ilerleyen seviyelerde bul karayı al parayı devamını anlattıkça hicc
Kral onlari bizde oynadik da o kumardan sayiliyorsa ben senden eskiyim

tut02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
515
523
93
Kral onlari bizde oynadik da o kumardan sayiliyorsa ben senden eskiyim
Mesele eski yeni meselesi değil de son 10 yılında 50 milyon ustu kaybeden benden daha kumarbazdir stop. Bu konuda burada bitmistir

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,090
5,766
113
6 yasinda hangi kumardi o kral. Ayni yastayiz ama Biz biraz geciktik hakkini helal et
o yaşlarda başladım bende piştide kağıt çalıyormuşum okuma yazmayı okula gitmeden önce söktüydük ikinci hafta ilk kurdaleyi aldıydım zaten üçüncü sınıfa falan geçince ansiklopedi okuyup oradaki çıkan illeri,takımları gruplara ayırıp turnuva yaptırıyordum haliyle diğer bilgilerde kalıyor akılda otto bismarck,theodore roosevelt muhabbeti yapıyordum hocayla salak gibi hiç ders çalışmayıp sürekli ansiklopedi okuyup iskambil kağıtlarıyla oynayınca haliyle bir halt olmadı notlar hep düşük ha genel kültürümüz sağlam oldu faydası o :)

tut02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
515
523
93
o yaşlarda başladım bende piştide kağıt çalıyormuşum okuma yazmayı okula gitmeden önce söktüydük ikinci hafta ilk kurdaleyi aldıydım zaten üçüncü sınıfa falan geçince ansiklopedi okuyup oradaki çıkan illeri,takımları gruplara ayırıp turnuva yaptırıyordum haliyle diğer bilgilerde kalıyor akılda otto bismarck,theodore roosevelt muhabbeti yapıyordum hocayla salak gibi hiç ders çalışmayıp sürekli ansiklopedi okuyup iskambil kağıtlarıyla oynayınca haliyle bir halt olmadı notlar hep düşük ha genel kültürümüz sağlam oldu faydası o :)
Biz 4.5. Sınıfa giderken okuldan kaçıp tombalaya giderdik be.. derlerse kitap yerine gazete alıp iddia çalışırdık. Bayinin önünde başkalarına yatirtirdik kuponları..birgun babam çantamı açtı çanta kitap yerine iddia kuponu dolu aferin lan dedi tokat yağmuruna tutmustu

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,090
5,766
113
Biz 4.5. Sınıfa giderken okuldan kaçıp tombalaya giderdik be.. derlerse kitap yerine gazete alıp iddia çalışırdık. Bayinin önünde başkalarına yatirtirdik kuponları..birgun babam çantamı açtı çanta kitap yerine iddia kuponu dolu aferin lan dedi tokat yağmuruna tutmustu
bende öyle para kazanma hevesi yoktu o yaşlarda ama iddaaya girme olayı hep vardı atıyorum park halindeki araba max kaç basıyordur diye diğer çocuklarla iddaaya girerdik ha bazı araçları ezbere biliyordum broadway,tempra vs. üterdim bilyelerini,sporcu kartlarını vs. bir nevi hile yapmışız yatacak yerimiz yok hep kazanma hırsı işte paradan ziyade

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,002
17,307
113
Muhabbetinize doyum olmuyor kumarbaz kardeşlerim. Biriniz roll açın da takip edelim. Açmıyorsanız açtırın bari