- 8,093
- 3,668
- 113
Bilimsel veriden: eğer bakiyen 1 tl kalmışsa bile onla kazanlar hayal edip oynadiysan tam bağımlılıktır.
Dayı sen kaç yaşında başladın kumara senin gençlikte iddaa yoktu galiba yanlış değilsemBilimsel veriden: eğer bakiyen 1 tl kalmışsa bile onla kazanlar hayal edip oynadiysan tam bağımlılıktır.
Kayıp bonusundan 1K çekmeye giden emekli zebro dayı 👊🏼🤩Bu forumda 1 tane, Türkiye dahil dünyada 10 kişi bulun benim kadar kumarı brakalim
Yoktu tabii..iddiayı Türkiye getiren ve bunun öyküsünü de bilirim.Dayı sen kaç yaşında başladın kumara senin gençlikte iddaa yoktu galiba yanlış değilsem..
La..Ben 1 kez dahi atm den para çekmedim kaç senedir..Kayıp bonusundan 1K çekmeye giden emekli zebro dayı 👊🏼🤩
Atm ile banka ile işim olmazLa..Ben 1 kez dahi atm den para çekmedim kaç senedir..
100 bin de çekim yapsam hepsini oylarim tekrar..Atm ile banka ile işim olmaz
İyi geceler reis moralin bozuksa sana da link verelim
viski modumu yerine getiriyor dostİyi geceler reis moralin bozuksa sana da link verelim
Sana ne dostum..millet muhabbet arıyor bu devirde..insanlarda bir kalan azbuçuk muhabbet kaldı onu da brakip kafayı mı yesinler..Kardeş yanlış anlama da saçma sapan konular aciyorsunuz napcan adamın bağımlılık seviyesini sen amatemmisin sen sağlık bakanı misin 😂
Bu nasıl üslup, bu nasıl terbiyesizLinkİyi geceler reis moralin bozuksa sana da link verelim
Afiyet olsunviski modumu yerine getiriyor dost
link lere gerek yok diye düşünüyorum
Sek mi dostviski modumu yerine getiriyor dost
Hangi linkten bahsettiğini biliyor muyuz dost 🥳 viski yi tek içmek yakışmadıviski modumu yerine getiriyor dost
Sen kendin değişmedikçe Allah kurtarmaz.Isteyen bırakabilir.. Ben istesem bir günde brakir silerim.sigara gibi ikisini de şimdilik seviyoruz zararını da çok iyi biliriz ..Allah kurtarsın sizi ne diyelim
Emiceme bak sen..Kayıp bonusundan 1K çekmeye giden emekli zebro dayı 👊🏼🤩