- 6,515
- 3,633
- 113
O biliyorDost ama ettin
O biliyorDost ama ettin
Belgede sahtecilik 5 yıldan başlıyor dost ne değişmesiSen mi depiştin lo mesajı 😃
Dost gecmsio bilmem ben sadece bana yapılanı unutmam son 20 gündür durumlar kötü herkes düşer iyi oldundada dmye bakarız artikKendi parasiyla dağıtım yaparsa anca öyle saygı duyarım
eyw reısneyse ödülleri atacaz katılım çok kimse gönül koymasın 3.tü 5 kişi yapalım herkesin eline sağlık
Masak hayırlı olsunHaydaaaa muhasebe hesabi karisti
Fix harici atmiyoz daha puahbabaMasak hayırlı olsun
Joe ye yazar reisneyse ödülleri atacaz katılım çok kimse gönül koymasın 3.tü 5 kişi yapalım herkesin eline sağlık
Ya yazmayayım diyorum da yazasım geliyor inceden başın ağrır diyeyim o zaman . Dikkat et bir dost tavsiyesiDost gecmsio bilmem ben sadece bana yapılanı unutmam son 20 gündür durumlar kötü herkes düşer iyi oldundada dmye bakarız artik
Tabi orası öyle şimdi alkışa gerek yokJoe ye yazar reis
Adminlerin yazdığı kelimeleri yazarsan bi gidişle sen banlanacan gibime geliyor 😁😁Bu nasıl uslup
2 gün banlısın
Geldiğinde devam edersen süresiz banlanacaksın
Kesene bereket daim olsunneyse ödülleri atacaz katılım çok kimse gönül koymasın 3.tü 5 kişi yapalım herkesin eline sağlık
Şuan durumlar çok kötü be dost umarım başımız ağrıycak kadar paramız olur diye umut edesim varYa yazmayayım diyorum da yazasım geliyor inceden başın ağrır diyeyim o zaman . Dikkat et bir dost tavsiyesi
Yok geçen birine sövmüştüm başkan dm attı o banlanacak zaten sen niye kendini yakıyon diye. Bizi direk banlamıyorlar önce uyarıyorlar ömrümüzü verdik serhatcan kardeş asddaafAdminlerin yazdığı kelimeleri yazarsan bi gidişle sen banlanacan gibime geliyor 😁😁
Ahahahah bu paralar nerden geliyorrrrrFix harici atmiyoz daha puahbaba
elbet olur abi Allah’tan umit kesilmezŞuan durumlar çok kötü be dost umarım başımız ağrıycak kadar paramız olur diye umut edesim var
Dost burda herkes bir maskenin altında. Burası kurtlar sofrasından da beter 😅 delikanlı adam sayısı 20 kişiyi geçmez. Çok paran olsa da kimseye güldürtme kendini . Daha açıklayıcı olmuştur umarım 😊Şuan durumlar çok kötü be dost umarım başımız ağrıycak kadar paramız olur diye umut edesim var
Nerden biliyorsun bunu Valenciennes dostBelgede sahtecilik 5 yıldan başlıyor dost ne değişmesi
+1 olduk hosgeldın reısForuma bakiyorum da dilencilik diz boyu. Acayip hesaplar türemis.