- 32,468
- 15,933
- 113
@butragueno hedefi geçmiş bak
@butragueno hedefi geçmiş bak
Tebrikler kazancın daim olsun
Ferdi de patladımHayat1kumar şimdi etiket atmiyayim iki kişi secceek terfihlerii degistirmeyelim o da güvenilir gibi @AllanSaintMaximin @KUMARBAZ1982 @ferdikadıoğlu @dancy35 ilk aklıma gelenler
Oo miss 15k ya yakin finish fish diyelim esprimizide yapalim
Yessir 😍🦈🎏🦈🦈🎏🎏🦈
Tebrikler dost
kazancın daim olsun abi
Adının hakkını vermiş tebriklerr reis bütün balıkları avladın
O muhasebeye kaliyor joecugim kesiyoz puahhahaha@butragueno hedefi geçmiş bak
Yürekten Tebrikler
Herşey iyi hoş ta ferdi bu listeye nasıl girdiHayat1kumar şimdi etiket atmiyayim iki kişi secceek terfihlerii degistirmeyelim o da güvenilir gibi @AllanSaintMaximin @KUMARBAZ1982 @ferdikadıoğlu @dancy35 ilk aklıma gelenler
Tebrikler daim olsun hedefinde üzerinde.. şu sitelerden herhangi biri para cektiginde bi mutlu olan benmiyim acaba vallahi yıldım siteye gitmesinde hangimiz çekerse çeksin bizi bitirdiler ve
Tebrikler dost guzel son
Antepli, siemple , tahtaliköy, byalexander01Diğerleri kim bilelim dost.
Borcumu var sana dost birine birşeymi yaptı ben ödül vermiştim adam 3 gün sonra kod kovalarken ödüle karşılık aldığı ödülü benimle paylaştı formda ender gorulecek hareketlerdenFerdi de patladım
Bu diss by antepli serseri ve.....Antepli, siemple , tahtaliköy, byalexander01
Byalexander01 değil artık... kullanıcı adı değişmiş.. mikelenjelo yapmış..üzdü...Antepli, siemple , tahtaliköy, byalexander01
Ferdi miHayat1kumar şimdi etiket atmiyayim iki kişi secceek terfihlerii degistirmeyelim o da güvenilir gibi @AllanSaintMaximin @KUMARBAZ1982 @ferdikadıoğlu @dancy35 ilk aklıma gelenler
Dost gecmisi biraz calkantili olsada nedense severim feridyiBorcumu var sana dost birine birşeymi yaptı ben ödül vermiştim adam 3 gün sonra kod kovalarken ödüle karşılık aldığı ödülü benimle paylaştı formda ender gorulecek hareketlerden
İstediği olmayınca tg den küfür edip engel atan birisi. Bu 3. Hesabı multi üstüne multi açtı. İyilik timsalidir kendisi . İyi alış verişler sana dost.Borcumu var sana dost birine birşeymi yaptı ben ödül vermiştim adam 3 gün sonra kod kovalarken ödüle karşılık aldığı ödülü benimle paylaştı formda ender gorulecek hareketlerden