- 5,923
- 2,024
- 113
Vallahi dost paylaştı ekran atayyimmi hatta 500 lira oduldu Hollandalı in konusu 250 sininattiFerdi mi
Vallahi dost paylaştı ekran atayyimmi hatta 500 lira oduldu Hollandalı in konusu 250 sininattiFerdi mi
Abooooooobu çekim sittin sene gelmez çekimler 24.48 saat aralığında 🤩
burdayız reıs 48 saatbu çekim sittin sene gelmez çekimler 24.48 saat aralığında 🤩
Abi payfix yok bende bı iki defa karşılıksız birsekilde yardımcı oldu hatta sanada yazmıştım o yardımcı oldu bak birdaha rol açsam dağıtım yapicam olsam bu adamlar dmden yazicsm adamlarDost gecmisi biraz calkantili olsada nedense severim feridyi
kazandın ya o yeter abi keyifli yatarsın iştebu çekim sittin sene gelmez çekimler 24.48 saat aralığında 🤩
Bumu ender görülecek bişey dost ben mesela seni tanımadım halde yazdın sana rol yaptırdım benimki daha ender o zaman 😀Borcumu var sana dost birine birşeymi yaptı ben ödül vermiştim adam 3 gün sonra kod kovalarken ödüle karşılık aldığı ödülü benimle paylaştı formda ender gorulecek hareketlerden
Gelsinde 24 saat olsun dost şimdi takilirsin form YouTube yarın kalkarsın hesaptabu çekim sittin sene gelmez çekimler 24.48 saat aralığında 🤩
Bu nasıl uslupbutra başı tutar
Cekim ver uyuuu gitsinnn amannbu çekim sittin sene gelmez çekimler 24.48 saat aralığında 🤩
Haydaaaa muhasebe hesabi karistibu çekim sittin sene gelmez çekimler 24.48 saat aralığında 🤩
La küfür etmedimkiBu nasıl uslup
2 gün banlısın
Geldiğinde devam edersen süresiz banlanacaksın
Sen mi depiştin lo mesajı 😃Bu nasıl uslup
2 gün banlısın
Geldiğinde devam edersen süresiz banlanacaksın
Adaaamneyse ödülleri atacaz katılım çok kimse gönül koymasın 3.tü 5 kişi yapalım herkesin eline sağlık
Dost atladım birkav kisi olmuştur herkes açtığı konulardan belli ediyor zaten kendini ilk aklıma gelenlerdiBumu ender görülecek bişey dost ben mesela seni tanımadım halde yazdın sana rol yaptırdım benimki daha ender o zaman 😀
Kendi parasiyla dağıtım yaparsa anca öyle saygı duyarımVallahi dost paylaştı ekran atayyimmi hatta 500 lira oduldu Hollandalı in konusu 250 sininatti
Dost ama ettinben küfür severim ama etmem
Güzel muhabbet döndü. Sana da tebrikler kral daim olsunneyse ödülleri atacaz katılım çok kimse gönül koymasın 3.tü 5 kişi yapalım herkesin eline sağlık
Kesene bereketneyse ödülleri atacaz katılım çok kimse gönül koymasın 3.tü 5 kişi yapalım herkesin eline sağlık