- 26,900
- 26,307
- 113
Sabah haberlerde gördüm dahada ilgi çeksin diye şeker amca dede balıkçı gibi isimler veriliyormuş oyunlara 😄Bende haso kim diyorum balıkçı hasana diyormuşsun. Bizim kumarı bırakma vaktimiz gelmiş kankam 😁😁
Sabah haberlerde gördüm dahada ilgi çeksin diye şeker amca dede balıkçı gibi isimler veriliyormuş oyunlara 😄Bende haso kim diyorum balıkçı hasana diyormuşsun. Bizim kumarı bırakma vaktimiz gelmiş kankam 😁😁
Az kalmis. Vur masaya kalkalımkasa 9k
Yippuuuukasa 9k
Ulan metin ya okudukça gülüyorum Allah tependen baksınRollden geldım terlıyım
Bende haso kim diyorum balıkçı hasana diyormuşsun. Bizim kumarı bırakma vaktimiz gelmiş kankam 😁😁
Benim aklımda güzel bir lakap var özelden yazayım sana istersen Valenciennes dost 😁Sabah haberlerde gördüm dahada ilgi çeksin diye şeker amca dede balıkçı gibi isimler veriliyormuş oyunlara 😄
Olyde gelecek gibi 91 86 ak yav offUlan metin ya okudukça gülüyorum Allah tependen baksın
Meeeeraklaaa beklemedeyiz replayyy yokkkmu replayyy😍😅 @KUMARBAZ1982kasa 9k
Çok pislik yaptı ya realOlyde gelecek gibi 91 86 ak yav off
Burdan süpriz yapma kendinekasa 9k
oly pana kombını olaydı ıyıydıOlyde gelecek gibi 91 86 ak yav off
Oha ulan RealOlyde gelecek gibi 91 86 ak yav off
Görüuon dini ben olsam şimdi ne farmı diyip eb son hepsini satın almıştım 2.5dn
Zaten laGörüuon dini ben olsam şimdi ne farmı diyip eb son hepsini satın almıştım 2.5dn
Daha fazla laBütün eurolig üst oldu . Hepsine oynayıp 200 kağıt atsak 10k para vardı..
Min oradan hesapladım dost . Fakir avuntusu işte. Fazlasını hesaplayınca moralim bozuluyor 😁Daha fazla la
Ama ne eksikti yasoBütün eurolig üst oldu . Hepsine oynayıp 200 kağıt atsak 10k para vardı..
125.5 tan hepsı ust baktımBu gece eurolig hep üst ya