- 6,515
- 3,633
- 113
İçinden 3 maç seçsek oynasak 5 k atsak(tabi mesela yani 😅)gene iyi hepsi üst olmuş zatenBütün eurolig üst oldu . Hepsine oynayıp 200 kağıt atsak 10k para vardı..
İçinden 3 maç seçsek oynasak 5 k atsak(tabi mesela yani 😅)gene iyi hepsi üst olmuş zatenBütün eurolig üst oldu . Hepsine oynayıp 200 kağıt atsak 10k para vardı..
PereeeeAma ne eksikti yaso
rollden bırı 5 k verse bassak missİçinden 3 maç seçsek oynasak 5 k atsak(tabi mesela yani 😅)gene iyi hepsi üst olmuş zaten
Lidyalı kardeşlerimizin icat ettiği zımbırtı. Kulakları çınlasın o Lidyalıların...Ama ne eksikti yaso
Sen bı gün fena vurucan kanka hissediyorumBütün eurolig üst oldu . Hepsine oynayıp 200 kağıt atsak 10k para vardı..
Hedefe ulasildimiBitti mesajını bekliyoruz 😁😁😍
Bu şekilde şansın açık olsun dostkasa 9k
Kutusunda büyük hissediyor dostSen bı gün fena vurucan kanka hissediyorum
Metincim bak depoya hırsız mirsiz girer kaptırma kendini rolerollden bırı 5 k verse bassak miss
nicki yarabılırım okudum reıs bı anBu şekilde şansın açık olsun dost
Sonraa kasa 30 k olsa 5 kişiye 1 k dagıtsak onlarda rol açsaaa rol açanlardan biri maks alsa dağıtım yapsa dağıttıklarından biri kirasını son gününde ödeseee digeri borcunu ödeseee ah ahhh😍😍rollden bırı 5 k verse bassak miss
10 k olur bj girse hemen yapar ama hasoooo oynuyoruzzz totemmm9k daydik en son
0 ladık dost9k daydik en son
Cebimde 20 tl var kanka 😁 atm ye gitmeye üşeniyorum 😁😁😁Sen bı gün fena vurucan kanka hissediyorum
Laaa yok saçmalamaa0 ladık dost
Senin ağzın ne soyliyi baboSonraa kasa 30 k olsa 5 kişiye 1 k dagıtsak onlarda rol açsaaa rol açanlardan biri maks alsa dağıtım yapsa dağıttıklarından biri kirasını son gününde ödeseee digeri borcunu ödeseee ah ahhh😍😍
Hayaller vs hayatlar dostSonraa kasa 30 k olsa 5 kişiye 1 k dagıtsak onlarda rol açsaaa rol açanlardan biri maks alsa dağıtım yapsa dağıttıklarından biri kirasını son gününde ödeseee digeri borcunu ödeseee ah ahhh😍😍