- 19,288
- 9,849
- 113
Ya metin senin ben 🤣🤣🤣🤣🤣+1 olduk hosgeldın reıs
Ya metin senin ben 🤣🤣🤣🤣🤣+1 olduk hosgeldın reıs
Yakala al sana espri 😁😁 @Valenciennes+1 olduk hosgeldın reıs
Aynen öyle kanka senin kafa yapinda benim kafa yapıma benziyor üni okuduk diye galiba kimseyi eğitimi ile yargılamam ama bazı insanlar hakkaten çok cahil 1 2 ay kumardan para kazanınca sanıyor ki 10 sene aynı şekilde kumardan para kazanicak inanılmaz bı kafa yapısı dediğin gibi çalışan adamlar mal evde oturup sweet çevirenler en akillilari ne diyim ki baba boş beleş hayaller kumarı gelir kapısı olarak görmek kadar saçma bişey yok hayatta@AllanSaintMaximin bugun o ekmek teknesi muhabbetine yazıp yazıp sildim ne salak insanlar var. Millet gerizekalıydı sabahın 6-7sinde kalkıp niye işe gidiyorlar dimi. Öyle bi kazanc kapısı olsa herkes oturduğu yerden kumar oynar. Defter tutmuş biride 🤦♂️
Ne yani swwet bonanza varken siz hala calisacak kadar aptal misiniz kanziiAynen öyle kanka senin kafa yapinda benim kafa yapıma benziyor üni okuduk diye galiba kimseyi eğitimi ile yargılamam ama bazı insanlar hakkaten çok cahil 1 2 ay kumardan para kazanınca sanıyor ki 10 sene aynı şekilde kumardan para kazanicak inanılmaz bı kafa yapısı dediğin gibi çalışan adamlar mal evde oturup sweet çevirenler en akillilari ne diyim ki baba boş beleş hayaller kumarı gelir kapısı olarak görmek kadar saçma bişey yok hayatta
Bu düşüncede olan adama laf anlatmaya bile calismican he he senin attığın her spin sensational diyip geçiştircen.Aynen öyle kanka senin kafa yapinda benim kafa yapıma benziyor üni okuduk diye galiba kimseyi eğitimi ile yargılamam ama bazı insanlar hakkaten çok cahil 1 2 ay kumardan para kazanınca sanıyor ki 10 sene aynı şekilde kumardan para kazanicak inanılmaz bı kafa yapısı dediğin gibi çalışan adamlar mal evde oturup sweet çevirenler en akillilari ne diyim ki baba boş beleş hayaller kumarı gelir kapısı olarak görmek kadar saçma bişey yok hayatta
Kafa yormaya değmez. He diyip geçecen kanka ...Aynen öyle kanka senin kafa yapinda benim kafa yapıma benziyor üni okuduk diye galiba kimseyi eğitimi ile yargılamam ama bazı insanlar hakkaten çok cahil 1 2 ay kumardan para kazanınca sanıyor ki 10 sene aynı şekilde kumardan para kazanicak inanılmaz bı kafa yapısı dediğin gibi çalışan adamlar mal evde oturup sweet çevirenler en akillilari ne diyim ki baba boş beleş hayaller kumarı gelir kapısı olarak görmek kadar saçma bişey yok hayatta
kaç aydır bunun hayalini kurdum ulan 100k olsa 250k olsa işte gunde 1 2k rahat kazanırım ne gerek var dedim calısmaya.100k yı sabah olmadan bitirdim mk üstelik 10k kupon 1.30 dan yattı diye.Aynen öyle kanka senin kafa yapinda benim kafa yapıma benziyor üni okuduk diye galiba kimseyi eğitimi ile yargılamam ama bazı insanlar hakkaten çok cahil 1 2 ay kumardan para kazanınca sanıyor ki 10 sene aynı şekilde kumardan para kazanicak inanılmaz bı kafa yapısı dediğin gibi çalışan adamlar mal evde oturup sweet çevirenler en akillilari ne diyim ki baba boş beleş hayaller kumarı gelir kapısı olarak görmek kadar saçma bişey yok hayatta
Dost hayir gelmiyor gelmiyor ben bak ta 7 8 sene önce yıkamada çalışırdım yazları okul tatil olduğunda akşam cafeye gittiğimde bütün gün nasıl çalıştığım aklıma gelir paramın kıymetini bilirdim fazla harcamazdim ama kumardan kazandığım zaman o parayı öyle çar cur ederdimki çünkü emek yok anladın mı gidiyor yani istersen milyonlar kazan yemin ederim çalıştığında aldığın para kat kat daha değerli o milyonlar çünkü daha sonra senden fazla fazla çıkıyorkaç aydır bunun hayalini kurdum ulan 100k olsa 250k olsa işte gunde 1 2k rahat kazanırım ne gerek var dedim calısmaya.100k yı sabah olmadan bitirdim mk üstelik 10k kupon 1.30 dan yattı diye.
şu an emegimizi de heba ettik.sabah aksam çalısıyoruz 2 senelik borç yaptık kendimizi arkadaşlarımızı ailemizi de bitirdik herkese yansıyor beş parasız kaldık maaş görmeden gidiyorDost hayir gelmiyor gelmiyor ben bak ta 7 8 sene önce yıkamada çalışırdım yazları okul tatil olduğunda akşam cafeye gittiğimde bütün gün nasıl çalıştığım aklıma gelir paramın kıymetini bilirdim fazla harcamazdim ama kumardan kazandığım zaman o parayı öyle çar cur ederdimki çünkü emek yok anladın mı gidiyor yani istersen milyonlar kazan yemin ederim çalıştığında aldığın para kat kat daha değerli o milyonlar çünkü daha sonra senden fazla fazla çıkıyor
Kesene bereket reis 🤑🤑🤑
İyi akşamlar abi hepinize iyi kazançlar arkadaşlar
Daim olsun kazancın tekrardan tebrikler
Onun sebebi kumar oynamak çalışman değil çalıştığını kumara yatirirsan hiç biseyin kıymeti kalmaz hepimiz o yüzden zaten çok şey kaybettik hayattaşu an emegimizi de heba ettik.sabah aksam çalısıyoruz 2 senelik borç yaptık kendimizi arkadaşlarımızı ailemizi de bitirdik herkese yansıyor beş parasız kaldık maaş görmeden gidiyor
Aman be reis bosverr konu kapancak zaten 😍😅Onun sebebi kumar oynamak çalışman değil çalıştığını kumara yatirirsan hiç biseyin kıymeti kalmaz hepimiz o yüzden zaten çok şey kaybettik hayatta
Tebrikler dost