- 75,204
- 27,085
- 113
Kazanacazzzzzz
Ben ilçedeyim dost merkezi bilmiyorumSamsunu sel mi basmış dost ?
7 sene önce Twitter dan bir psikolog sevgili yaptım ömrümde milat oldu ondan öncesi ve sonrası diye ikiye ayırdım.. siz siz olun sakın ha bir psikiyatri ile sevişmeyin o gün bugündür Twitter a girmiyorumBen beklerken Twitterda ülkeyi kurtarıyorum , sizde lak lak yapın hey gidi hey
Bir iki yedek kafa almaya gitti şimdi beklerken kafayı yiyen olur diye tedbirli çocukKafayı yicem şimdi nerde bu kumarbaz dostumuz
Hikayeye bak ... müsait bir zamanda dinlemek isterim7 sene önce Twitter dan bir psikolog sevgili yaptım ömrümde milat oldu ondan öncesi ve sonrası diye ikiye ayırdım.. siz siz olun sakın ha bir psikiyatri ile sevişmeyin o gün bugündür Twitter a girmiyorum
Umarım yedek damar da alır çünkü beş dakka daha gelmezse vuracam bıçağı boynumaBir iki yedek kafa almaya gitti şimdi beklerken kafayı yiyen olur diye tedbirli çocuk
Hahaha benim manita da psikologtu. 3 sene beraber yasadik. Bitirme tzinde kumarbazi canlandirmistim. Rol yapiyom saniyordu her sey gercekti 😂😂7 sene önce Twitter dan bir psikolog sevgili yaptım ömrümde milat oldu ondan öncesi ve sonrası diye ikiye ayırdım.. siz siz olun sakın ha bir psikiyatri ile sevişmeyin o gün bugündür Twitter a girmiyorum
Oo fatihcigim onlar eskinden di şimdi yapay zekamiz var kablosuz çalışıyorUmarım yedek damar da alır çünkü beş dakka daha gelmezse vuracam bıçağı boynuma
Terimciye damardan 50freespin verin acilUmarım yedek damar da alır çünkü beş dakka daha gelmezse vuracam bıçağı boynuma
Dostum onlara halen anneleri banyo yaptırıyor. Elindeki telefonu bırakmayınca da maşrapa ile kafasına vuruyor arada. Ne yaparsın işte çocuk parkına dönmüş ne dersen de anlayacak kapasite sınırlıO kadar çok annesi pis kadın kişiler var ki. Söv söv bitmiyor dost 😁
Geçmiş olsun dost Allah kurtarmışHahaha benim manitada psikologtu. 3 sene beraber yasadik. Bitirme tzinde kumarbazi canlandirmistim. Rol yapiyom saniyordu her sey gercekti 😂😂
Hayayimin en guzel zamanlariydi toxic falan ama bana cok sey katti. Sana da grcmisnolsun diyeyim agacimGeçmiş olsun dost Allah kurtarmış
Allah'ını seven üstüme Max çekimi olmayan 100 spin atsınTerimciye damardan 50freespin verin acil
1 saat derken dost tam tamına 5 saat 57 dakikadır takipteyizOlum saat 1 olmuş la
Harbiden masrapayla ddayak yiyorduk yav nr yasamisiz cocukkenDostum onlara halen anneleri banyo yaptırıyor. Elindeki telefonu bırakmayınca da maşrapa ile kafasına vuruyor arada. Ne yaparsın işte çocuk parkına dönmüş ne dersen de anlayacak kapasite sınırlı
Ben evrim gecirdim yeminle yolda yuruken arkama bakıyordum takip ediyormu diyeHayayimin en guzel zamanlariydi toxic falan ama bana cok sey katti. Sana da grcmisnolsun diyeyim agacim
Niye dost sevisirken çocukluğuna inip kalkanı mi indirdi ne yaptı. 🤣 Öyleyse korkulur diğer türlü milletçe nefes alsın yeter mevzusundayiz maalesef7 sene önce Twitter dan bir psikolog sevgili yaptım ömrümde milat oldu ondan öncesi ve sonrası diye ikiye ayırdım.. siz siz olun sakın ha bir psikiyatri ile sevişmeyin o gün bugündür Twitter a girmiyorum