- 21,002
- 17,308
- 113
Benden birazdan haber alamazsaniz bilin ki kumarbaz dostumuzun yokluğu sebep olmuştur
Dost kafadan Max 10 dakikaya bir telefonla arıyor ve seninle konuşurken telefondan sağı solu dinliyor kadın sesi varmı yakinlarda diye.. birden hiç ummadığın yerde karşına çıkıyor beni aldatiyormu diye yani hiç anmayalimda yeminle sizofrene bağladım abartmıyorum 1 sene ilişki yaşadım 10 senede zor toparladım kendimiNiye dost sevisirken çocukluğuna inip kalkanı mi indirdi ne yaptı. 🤣 Öyleyse korkulur diğer türlü milletçe nefes alsın yeter mevzusundayiz maalesef
@KUMARBAZ1982 agacim bilgilendir bizi adama yazik gunahBenden birazdan haber alamazsaniz bilin ki kumarbaz dostumuzun yokluğu sebep olmuştur
Dost kumarbaz nickinin hakkını veriyor 7 saattir çeviriyor... Sen kendi haline yanBenden birazdan haber alamazsaniz bilin ki kumarbaz dostumuzun yokluğu sebep olmuştur
Son aldığımız bilgilere göre kumarbaz Gürcistan batuma uçak bileti arıyor bavulu elinde@KUMARBAZ1982 agacim bilgilendir bizi adama yazik gunah
Slot cevrimi 2 gün sürermi yaDost kumarbaz nickinin hakkını veriyor 7 saattir çeviriyor... Sen kendi haline yan
Adam creviriyor kazaniyor. BBiz 10dkda vermistik kasayiSlot cevrimi 2 gün sürermi ya
Valla dost 0.20 kuruştan cevirirsen haftalarca sürebilir yeter ki sabırlı olSlot cevrimi 2 gün sürermi ya
Ben 20 k tek satın alıyorum en sabırsız benim ya 2 3 k veriyor yada 140 k 160 kValla dost 0.20 kuruştan cevirirsen haftalarca sürebilir yeter ki sabırlı ol
Oo bende olsa 25 k kazanç garanti kasayı ikiye katlamisim tamda riskin alınacağı yerdeyim direk 20 k spin satin almıştım bitirmiştim çeker paramı başka sitede dewam ederdim ne cevrimle uğraşacağımAdam creviriyor kazaniyor. BBiz 10dkda vermistik kasayi
Yok dost tek sabırlı kumarbazBen 20 k tek satın alıyorum en sabırsız benim ya 2 3 k veriyor yada 140 k 160 k
Anladım dost şimdi. Psikologta olsa psikolojisi bozuk insanlardan uzak durmak gerekiyormuş.Dost kafadan Max 10 dakikaya bir telefonla arıyor ve seninle konuşurken telefondan sağı solu dinliyor kadın sesi varmı yakinlarda diye.. birden hiç ummadığın yerde karşına çıkıyor beni aldatiyormu diye yani hiç anmayalimda yeminle sizofrene bağladım abartmıyorum 1 sene ilişki yaşadım 10 senede zor toparladım kendimi
Biter herhalde birazdanOo bende olsa 25 k kazanç garanti kasayı ikiye katlamisim tamda riskin alınacağı yerdeyim direk 20 k spin satin almıştım bitirmiştim çeker paramı başka sitede dewam ederdim ne cevrimle uğraşacağım
Bunlar zamanla kafayı yiyor dost tazeyken güzelde 5 6 sene görevden sonra uzak durmak lazımAnladım dost şimdi. Psikologta olsa psikolojisi bozuk insanlardan uzak durmak gerekiyormuş.
Bol bol sanslarhoşgeldin bonusu aldık %100 6k+6k 300k çevrim vardı şansım iyi gitti 100k çevrim kaldı destek veren 5,10 dosta ulaşırız
Reis bu sessizliğe bakılırsa otostop çekiyodur, uygun araç arıyordur 🤣Son aldığımız bilgilere göre kumarbaz Gürcistan batuma uçak bileti arıyor bavulu elinde