- 41,539
- 44,914
- 113
Kar cebe yakısır Tebrıkler dostElinize sağlık dostlar çevrim bitti güzel geçti sayılır güncel kasamız 15k olarak çekim verildi
Kar cebe yakısır Tebrıkler dostElinize sağlık dostlar çevrim bitti güzel geçti sayılır güncel kasamız 15k olarak çekim verildi
Tebrikler reisim şansın daim olsunElinize sağlık dostlar çevrim bitti güzel geçti sayılır güncel kasamız 15k olarak çekim verildi
Tebrikler usta güzel bittiyse iyiElinize sağlık dostlar çevrim bitti güzel geçti sayılır güncel kasamız 15k olarak çekim verildi
TebriklerElinize sağlık dostlar çevrim bitti güzel geçti sayılır güncel kasamız 15k olarak çekim verildi
Elinize sağlık dostlar çevrim bitti güzel geçti sayılır güncel kasamız 15k olarak çekim verildi
Reis Fenerbahçe bir şekilde gol bulurum diyor açıkçası gol bir şekilde atılır diyor. Şimdiki futbol anlayışı bu. Twenteden deplasmanda gol yemedi evinde de bir pozisyon verdi o da gol oldu.2 5 üst oynadık 2li arsenal Manu 2.5 üst fener maçı 2.5 üst
Aynen bende senin durumundayım bu ay 45k verdim geçen 9 maç oynadım 60 k Alaçam 8 maç geldi son maç 11 korner çıkmaz dedik dakika 80 di 4 korner vardı tamam dedim 80 sonra 9 korner attilar adiler sanki biliyorlar kupon gelecek öyle yaptılar deli oldum olmayınca olmuyor malesefAga sevmişim başarısını ya fenerden yattık tek maç gelmiyor 3 maç gelmiyor 5 maç gelmiyor tekten gidiyor fslan akli dengemi yitirdim bi insan bi ayds +42 binden, fatura parasını basacak duruma düşer mi düşermiş demek ki ölmüşüz
Çevrim 150 k di dost@KUMARBAZ1982 reis hedef 150 k değil miydi bir sıfır eksik çekim vermişsin
tebrikler dostElinize sağlık dostlar çevrim bitti güzel geçti sayılır güncel kasamız 15k olarak çekim verildi
yok çevrim 150k idi@KUMARBAZ1982 reis hedef 150 k değil miydi bir sıfır eksik çekim vermişsin
Tebrikler şansın daim olsunElinize sağlık dostlar çevrim bitti güzel geçti sayılır güncel kasamız 15k olarak çekim verildi
Sevindim dost Tebrikler kazancın daim olsunElinize sağlık dostlar çevrim bitti güzel geçti sayılır güncel kasamız 15k olarak çekim verildi
TebriklerElinize sağlık dostlar çevrim bitti güzel geçti sayılır güncel kasamız 15k olarak çekim verildi
Ne kadar yatirmistinyok çevrim 150k idi
10 k ya 15 k çekim yine de hedef beklentinin altında gibime geldiyok çevrim 150k idi
Kral amaç zaten bakiyeyi eritmemekti bonus olduğundan ne koparsa kar zaten10 k ya 15 k çekim yine de hedef beklentinin altında gibime geldi
Tebrikler dostElinize sağlık dostlar çevrim bitti güzel geçti sayılır güncel kasamız 15k olarak çekim verildi