- 822
- 854
- 93
Beklicem denicem sansimiKardes sen bilirsin ama bu lig cok acayip dk 90 larda bile 2 gol olabiliyor
Beklicem denicem sansimiKardes sen bilirsin ama bu lig cok acayip dk 90 larda bile 2 gol olabiliyor
Tamamdirrisk almaya değer mac skor olarak iyi son dklara doğruda olsa gol kesın gelır aceleci olma
Valla daha gelmedi acayip RİSKLİ tırsarak girdim 3 lük oldu şansımaGelmis bile
Seninkide gelir ini benimki de gelirse KUPON u direk bu kardeşin maçına 1.5 üst oynucam beraber yaşayalım heyecanıSon 4 kala 17 sayi atmis 4 dkda 5 sayi qqtmazsa ne diyim bende 2.periyod 35.5 ust dedim bu maca
Hadi ins kardesim yaSeninkide gelir ini benimki de gelirse KUPON u direk bu kardeşin maçına 1.5 üst oynucam beraber yaşayalım heyecanı
Senin ki gelmiş bile asıl benimki gelmedi kaç dakikadıe boş geçti :/Son 4 kala 17 sayi atmis 4 dkda 5 sayi qqtmazsa ne diyim bende 2.periyod 35.5 ust dedim bu maca
Valla bence bozmaya hiç gerek yok kasan güzel gelmezse onu çekersin tabi ne kadar yatırdığını bilmiyorum kardaysan bozma bence bozdurulan kuponlar genelde geliyor yani bende öyle oluyor 1 gol de gelir bence catolica iyi takım atar gibi yine de sen bilirsinEkli dosyayı görüntüle 27611 merhaba arkadaslar sizce kuponu bozdurmalimiyim 4600 tl cekim talebi verdim sitede guncelleme var yarin yaticak dediler bende iptal ettim cekim talebini bu maca oynadim gelirse hepsini cekicem sizce bozdursam mi
Beklicem ya gelmiosada gelmesin yapcak bise yokValla bence bozmaya hiç gerek yok kasan güzel gelmezse onu çekersin tabi ne kadar yatırdığını bilmiyorum kardaysan bozma bence bozdurulan kuponlar genelde geliyor yani bende öyle oluyor 1 gol de gelir bence catolica iyi takım atar gibi yine de sen bilirsin
Gecmis olsun kardesimYattı amk yavvvv dep 3 sayıydı 22 oldu ev olamadı amk
Sorma bro don saniyede attı şansa senin kasa kaç olduGeldi bro son saniyede
Aynen ya farz et cash out açık değil bastın gitti öyle düşün. Senin için maçı sıkacam burdan sinerji iyidirBeklicem ya gelmiosada gelmesin yapcak bise yok
Sans artik bekliyip gorelim@gurkan018 bro oran 1.48 e düşmüş bu riske degmez ben girmiyorum bu maça ama senin için takip ediyorum