Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Lahmacun Pide Salonu Hk

zaferello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
460
122
43
Ticaret her zaman iyidir hayırlı olsun

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,391
20,408
113
Arkadaşlar Fabrika da pen ustasıyım,
Küpü doldurduk çok şükür,
Lahmacun pide salonu mu açsam kâr lı yoksa manav mı açsam
Dost ben lahmacun pide ustasıyım oncelikle anladığın iş hangisi ise onu acmani öneririm yani pide lahmacun işinden anlamiyorsan bulaşma manav içinde öyle anlamadığım işler seni zarara sürükler dost.. şehir önemli bir etken işletmenin yeri senin bütçen nasıl bir mekan hayal ettiğin bunlar hep birbirine bağlantılı olaylar ama olurda pide lahmacun da karar kılarsan elimizden geleni yaparız senin için

dakar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,674
463
83
Öncelikle herşeyin hayırlısı olsun kardeşim
Düşüncen cok iyi 30yıldır calışan biri olarak söylüyorum cok karlı bir ticaret umarım Bol kazançların olur

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,726
374
83
Dost ben lahmacun pide ustasıyım oncelikle anladığın iş hangisi ise onu acmani öneririm yani pide lahmacun işinden anlamiyorsan bulaşma manav içinde öyle anlamadığım işler seni zarara sürükler dost.. şehir önemli bir etken işletmenin yeri senin bütçen nasıl bir mekan hayal ettiğin bunlar hep birbirine bağlantılı olaylar ama olurda pide lahmacun da karar kılarsan elimizden geleni yaparız senin için
Neredesin bende pide ustasıyım İzmir'de şu an maaş 50 bin bir ay sonra 60 bin olacak

Kurtel21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,411
554
113
Yer sezonluk aslında Ayvalık yazın parayı vuruyorlar Allah versin her daim
Manav desen çevrem çok anlayacak birşey yok al sat

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,726
374
83
Ama şunu da söyleyeyim bir pide ustası olarak ekibin sağlam olması lazım üstadı bulaşıkçı garson komi kurye vesaire vesaire bir ikincisi artık bende bir elemanim ama elemanların nazlari ksprisleri çekilmiyor

Kurtel21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,411
554
113
Pen kapı pencere panjur hepsini anlıyorum zaten pen işi de para bir doğrama 8 10 bin 1 apart nerden baksan dehşet para bırakır ama malzeme sıkıntı

Kurtel21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,411
554
113
Ama şunu da söyleyeyim bir pide ustası olarak ekibin sağlam olması lazım üstadı bulaşıkçı garson komi kurye vesaire vesaire bir ikincisi artık bende bir elemanim ama elemanların nazlari ksprisleri çekilmiyor
Doğru ekip işi sıkıntı bu işte en iyisi karar verene kadar altın a yatırım yapalım

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,391
20,408
113
Yer sezonluk aslında Ayvalık yazın parayı vuruyorlar Allah versin her daim
Manav desen çevrem çok anlayacak birşey yok al sat
O iş öyle değil dost bakımı var tezgahı var hale gitmesi var maldan anlaması var yani hiçbir iş kolay değil yan tarafımda bir manav komşum var iki senedir satmaya çalışıyor dükkanı

guns n roses

Işığı açınca karanlığa kaçan böcekler gibi....☢️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,254
2,244
113
erotik şop aç ciddiyim karlı iş çinden 5 10 dolara aldigin urunleri burda 30 40 dolar bandında satarsın. dükkan adıni ben bulurum sana
dildocu hayri