- 1,411
- 554
- 113
Arkadaşlar Fabrika da pen ustasıyım,
Küpü doldurduk çok şükür,
Lahmacun pide salonu mu açsam kâr lı yoksa manav mı açsam
Manav anlarım az çok para da var bu işte ama kebap salonu denicemkral bildiğin iş neyse ona gir batarsın
Dost ben lahmacun pide ustasıyım oncelikle anladığın iş hangisi ise onu acmani öneririm yani pide lahmacun işinden anlamiyorsan bulaşma manav içinde öyle anlamadığım işler seni zarara sürükler dost.. şehir önemli bir etken işletmenin yeri senin bütçen nasıl bir mekan hayal ettiğin bunlar hep birbirine bağlantılı olaylar ama olurda pide lahmacun da karar kılarsan elimizden geleni yaparız senin içinArkadaşlar Fabrika da pen ustasıyım,
Öncelikle herşeyin hayırlısı olsun kardeşimArkadaşlar Fabrika da pen ustasıyım,
Pen ustasiysan iki işte branşın değil dostum ama yinede bildiğin işi seç hayırlısı olsunManav anlarım az çok para da var bu işte ama kebap salonu denicem
Neredesin bende pide ustasıyım İzmir'de şu an maaş 50 bin bir ay sonra 60 bin olacakDost ben lahmacun pide ustasıyım oncelikle anladığın iş hangisi ise onu acmani öneririm yani pide lahmacun işinden anlamiyorsan bulaşma manav içinde öyle anlamadığım işler seni zarara sürükler dost.. şehir önemli bir etken işletmenin yeri senin bütçen nasıl bir mekan hayal ettiğin bunlar hep birbirine bağlantılı olaylar ama olurda pide lahmacun da karar kılarsan elimizden geleni yaparız senin için
Yer sezonluk aslında Ayvalık yazın parayı vuruyorlar Allah versin her daimDost ben lahmacun pide ustasıyım oncelikle anladığın iş hangisi ise onu acmani öneririm yani pide lahmacun işinden anlamiyorsan bulaşma manav içinde öyle anlamadığım işler seni zarara sürükler dost.. şehir önemli bir etken işletmenin yeri senin bütçen nasıl bir mekan hayal ettiğin bunlar hep birbirine bağlantılı olaylar ama olurda pide lahmacun da karar kılarsan elimizden geleni yaparız senin için
AyvalıkNeredesin bende pide ustasıyım İzmir'de şu an maaş 50 bin bir ay sonra 60 bin olacak
Ama şunu da söyleyeyim bir pide ustası olarak ekibin sağlam olması lazım üstadı bulaşıkçı garson komi kurye vesaire vesaire bir ikincisi artık bende bir elemanim ama elemanların nazlari ksprisleri çekilmiyorArkadaşlar Fabrika da pen ustasıyım,
Doğru ekip işi sıkıntı bu işte en iyisi karar verene kadar altın a yatırım yapalımAma şunu da söyleyeyim bir pide ustası olarak ekibin sağlam olması lazım üstadı bulaşıkçı garson komi kurye vesaire vesaire bir ikincisi artık bende bir elemanim ama elemanların nazlari ksprisleri çekilmiyor
Sakaryadayim dost kendi işim benim esnafimNeredesin bende pide ustasıyım İzmir'de şu an maaş 50 bin bir ay sonra 60 bin olacak
Yemek de hiçbir zaman zarar etmezsin dostManav anlarım az çok para da var bu işte ama kebap salonu denicem
İzmir değil misinSakaryadayim dost kendi işim benim esnafim
Aynen bu mantıklı geliyor hiç değilse kadro kur derdi yok,Yemek de hiçbir zaman zarar etmezsin dost
O iş öyle değil dost bakımı var tezgahı var hale gitmesi var maldan anlaması var yani hiçbir iş kolay değil yan tarafımda bir manav komşum var iki senedir satmaya çalışıyor dükkanıYer sezonluk aslında Ayvalık yazın parayı vuruyorlar Allah versin her daim
Manav desen çevrem çok anlayacak birşey yok al sat
erotik şop aç ciddiyim karlı iş çinden 5 10 dolara aldigin urunleri burda 30 40 dolar bandında satarsın. dükkan adıni ben bulurum sanaArkadaşlar Fabrika da pen ustasıyım,