- 13,972
- 8,381
- 113
Kazandık mı
🤔🧐🤨Dostum pek bisi beklemedim bugune kadar iki kisiye yazdim konularinda dagitim yaparken ikiside imkanlari dahilinde ikiletmeden gonderdiler saolsun ardindan nasip oldu konumda olmadiklari bir rolumde onlari dagitama ekleyip tesekkurumu ilettim
Yani bizimki beklentide degil varken dagitiyoz kumari birakamadiktan sonra bu para bizde durmuyo gidiyor iste verdiklerim aldiklsrimiz kar
Tanışıyo muyuzKazandık mı
Malesef aynen öyle. Yani kargoculuga dewam a sitesinden al b sitesine ver....nezaman jubilemizi yapıp terkedersek para ancak ozaman durur...Dostum pek bisi beklemedim bugune kadar iki kisiye yazdim konularinda dagitim yaparken ikiside imkanlari dahilinde ikiletmeden gonderdiler saolsun ardindan nasip oldu konumda olmadiklari bir rolumde onlari dagitama ekleyip tesekkurumu ilettim
Yani bizimki beklentide degil varken dagitiyoz kumari birakamadiktan sonra bu para bizde durmuyo gidiyor iste verdiklerim aldiklsrimiz kar
Ben ayikdim mevzuyu ama arkadaşların anlaması biraz zaman alır.sana bişey denecegi zaman dm atılması gerek onu öğrendim 😁Biz acemiyik valla yazamadan elli msj girio araya o kadar iyi telden forum bakamiom alisin bu duruma bende
Oluru varSon şans...
Bol şanslarSon şans...
Bolsans kardeşim bu won olur umarım.Son şans...
Can onur,,iyi gecelerTanışıyo muyuz
Bu aralar geceleri çok düşünüyorum uykularım kaçıyo şuanda sabahı düşünüyorumBolsans kardeşim bu won olur umarım.
Can onur,,iyi geceler
İnşallah kankaBolsans kardeşim bu won olur umarım.
Can onur,,iyi geceler
Sitelerin sevmedi adam şeklini başarmak şart..Helal olsun kardeşim..dewam bu tarzda ins35 benim maaş 16 de hanımın maasdan aylık 51 bin havadan sadece kumar borcunun taksidini ödüyorum. 6 aydır hiç yatirmiyorum sadece böyle bonus vs. En azından gedik büyümüyor küçülüyor.
Sen diyorsan oldu bilelim abiOluru var
O yüzden geçen uzun olsun,,bazı insanlar güneşin doğmasını asla istemezler..Seni çok iyi anlıyorumBu aralar geceleri çok düşünüyorum uykularım kaçıyo şuanda sabahı düşünüyorum
Bol sans.sen pek bilinçsiz oynuyosun gibime geldi.cok karambole gidiyorsun kardeş.gelse bari.brazilyada en son hangi maç ilk yarı 2.5 üst oldu hatırlamıyorum bile 😁Son şans...
Senin yaş kaç bu arada mahsuru yoksa?Sen diyorsan oldu bilelim abi
Acaip edebiyat yapasım var açma beniO yüzden geçen uzun olsun,,bazı insanlar güneşin doğmasını asla istemezler..Seni çok iyi anlıyorum
.
Bakma evdeyim ameliyat oldum elim boş kaldı buralardayım yattığımdan. Maaş alamadık raporu bekliyoruz.Sitelerin sevmedi adam şeklini başarmak şart..Helal olsun kardeşim..dewam bu tarzda ins
Tam gidecektim..senin kanka deyisin yokmu,,beni genç hissettirdi kalıyorum la )İnşallah kanka