Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Leoisa18 / Kasa: 350 Hedef Gittiği Yere Kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efkalade1

Totemist
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,972
8,381
113
Kazandık mı

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,728
22,958
113
Dostum pek bisi beklemedim bugune kadar iki kisiye yazdim konularinda dagitim yaparken ikiside imkanlari dahilinde ikiletmeden gonderdiler saolsun ardindan nasip oldu konumda olmadiklari bir rolumde onlari dagitama ekleyip tesekkurumu ilettim
Yani bizimki beklentide degil varken dagitiyoz kumari birakamadiktan sonra bu para bizde durmuyo gidiyor iste verdiklerim aldiklsrimiz kar ;)
🤔🧐🤨

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,130
6,409
113
Dostum pek bisi beklemedim bugune kadar iki kisiye yazdim konularinda dagitim yaparken ikiside imkanlari dahilinde ikiletmeden gonderdiler saolsun ardindan nasip oldu konumda olmadiklari bir rolumde onlari dagitama ekleyip tesekkurumu ilettim
Yani bizimki beklentide degil varken dagitiyoz kumari birakamadiktan sonra bu para bizde durmuyo gidiyor iste verdiklerim aldiklsrimiz kar ;)
Malesef aynen öyle. Yani kargoculuga dewam a sitesinden al b sitesine ver....nezaman jubilemizi yapıp terkedersek para ancak ozaman durur...

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,484
1,218
113
35 benim maaş 16 de hanımın maasdan aylık 51 bin havadan sadece kumar borcunun taksidini ödüyorum. 6 aydır hiç yatirmiyorum sadece böyle bonus vs. En azından gedik büyümüyor küçülüyor.

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,130
6,409
113
35 benim maaş 16 de hanımın maasdan aylık 51 bin havadan sadece kumar borcunun taksidini ödüyorum. 6 aydır hiç yatirmiyorum sadece böyle bonus vs. En azından gedik büyümüyor küçülüyor.
Sitelerin sevmedi adam şeklini başarmak şart..Helal olsun kardeşim..dewam bu tarzda ins

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,484
1,218
113
Sitelerin sevmedi adam şeklini başarmak şart..Helal olsun kardeşim..dewam bu tarzda ins
Bakma evdeyim ameliyat oldum elim boş kaldı buralardayım yattığımdan. Maaş alamadık raporu bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...