- 5,634
- 2,567
- 113
Ve 40 at ulan😡
Ben orasinda değilim..bir kelimene takılıp yazdım..yoksa senin birçok rolünü gördüm hiç etiketlemedim bile,,,o takildigim kelime VEFA kelimesiydi..vefalı adam görmek istiyorsan benide etiketle demek istedim...kırılan kalbini tamir için....vefa görmediğini babanın ogluda olsa terkedeceksin bu alemde özellikle...yoksa üzülen hep sen olursun..saygilar kardeşim..kısacası çayin altını kapatmadik şu kayniyor ,,oldu oldu ,olmadı banyo. Yapar yatarız demiş şair.dDReis toplu yazdim diger kosilerde niye bize yok demesin nedenini acikladim yoksa 100 er lira vdrmek mesele degil dise dokunur bisi olsun zaten onu dusundugum icin rolleride kurtarmali yuksek kasada aciom
Biz acemiyik valla yazamadan elli msj girio araya o kadar iyi telden forum bakamiom alisin bu duruma bendeO öyle takip edemiyor bro kasıtlı yapmıyor ona emin ol.kaale almak falan deil mevzu
Son düdük çalmadan bir gol 🥹Galiba yattık...
A harfi büyük yaz gardasim..Az kaldı az allah var gam yok
Biz acemiyik valla yazamadan elli msj girio araya o kadar iyi telden forum bakamiom alisin bu duruma bende
Umut kim reisA harfi büyük yaz gardasim..
Bu konuda çok hassasım..Gönlünce olsun umutum.
Bu telefonun oto kaydını kapatamafim binturlu,,geçende seloya selmacim yazdı..umut gene iyi olmuş ))Umut kim reis
Selo yanliş anladıysa sıkıntıBu telefonun oto kaydını kapatamafim binturlu,,geçende seloya selmacim yazdı..umut gene iyi olmuş ))
DddSelo yanliş anladıysa sıkıntı
Dostum pek bisi beklemedim bugune kadar iki kisiye yazdim konularinda dagitim yaparken ikiside imkanlari dahilinde ikiletmeden gonderdiler saolsun ardindan nasip oldu konumda olmadiklari bir rolumde onlari dagitama ekleyip tesekkurumu ilettimBen orasinda değilim..bir kelimene takılıp yazdım..yoksa senin birçok rolünü gördüm hiç etiketlemedim bile,,,o takildigim kelime VEFA kelimesiydi..vefalı adam görmek istiyorsan benide etiketle demek istedim...kırılan kalbini tamir için....vefa görmediğini babanın ogluda olsa terkedeceksin bu alemde özellikle...yoksa üzülen hep sen olursun..saygilar kardeşim..kısacası çayin altını kapatmadik şu kayniyor ,,oldu oldu ,olmadı banyo. Yapar yatarız demiş şair.dD
Borsa dan 160 aldık cerrodan sıfırGeçmiş olsun yine yattık