- 4,154
- 1,648
- 113
Gol geldi1 tane olsa iade alip senin maça atacam ya tekrar bakiye yüklemek istemiyorum casibom şansız geliyo zaten 2 aydır oynuyon 1 kez çekim yaptım -50 içerdeyim kirayim şanssızlığı diyorum daha çok eksiye düşüyorum
Gol geldi1 tane olsa iade alip senin maça atacam ya tekrar bakiye yüklemek istemiyorum casibom şansız geliyo zaten 2 aydır oynuyon 1 kez çekim yaptım -50 içerdeyim kirayim şanssızlığı diyorum daha çok eksiye düşüyorum
Aha çakma pikacu gelmiş la @Pikaçuu bu ne laynSana tertemiz iki tane maç verdim bak
Yapma be...Gol geldi
Gelmezse lambadayızDostlar ben cikicam bu mac gelir ins
İyi geceler kardeş grsrzDostlar ben cikicam bu mac gelir ins
Dolandırıcı cıkmasın yeterlı basımıza bela yoksaAha çakma pikacu gelmiş la @Pikaçuu bu ne layn
Dolandırıcıya benzemiyor tipster takiliyo 😁Dolandırıcı cıkmasın yeterlı basımıza bela yoksa
Reco sen ne zaman ortalıkta olmasan paran oluyor açsana la bı rollDolandırıcı cıkmasın yeterlı basımıza bela yoksa
Kesene bereket abiHayat metin mehmet dostlar size 500 er atim fix yazin bsna
hayat sende rol gibi bisi cevirebilirsen @Calypso13 oteki konuds bana cvp yazmis ona 300 civari bisi atarmisin
Bol şans abiİlk adım,kazandıkça kazandiricam...
Adamdakı daşşa gelHayat metin mehmet dostlar size 500 er atim fix yazin bsna
hayat sende rol gibi bisi cevirebilirsen @Calypso13 oteki konuds bana cvp yazmis ona 300 civari bisi atarmisin
GordumBak bı msj alta yazdılar adamın nicki
La bro sponsor ol dedik olmadın LeBron TD yapar oyna öyle çık bari gelirse kahrolurum bakGordum
Helal olsun abi şaka makaHayat metin mehmet dostlar size 500 er atim fix yazin bsna
Ölmeden bigunde beni etiketle ne var yani...sen çayı sevmiyorsun sanırım..bı çay ısmarladık )(Hayat metin mehmet dostlar size 500 er atim fix yazin bsna
Aga yazdim ya gormedin miLa bro sponsor ol dedik olmadın LeBron TD yapar oyna öyle çık bari gelirse kahrolurum bak