- 16,032
- 3,845
- 113
Afiyet olsun abicimValla yaparimda kasada var ama halimde zamanimda yok be iki gundur disardayim deli gibi para yedik simdi bu maclarla topladim sukur
Parayi yemesek gene gidecekti
Afiyet olsun abicimValla yaparimda kasada var ama halimde zamanimda yok be iki gundur disardayim deli gibi para yedik simdi bu maclarla topladim sukur
Istanbuldamısn senValla yaparimda kasada var ama halimde zamanimda yok be iki gundur disardayim deli gibi para yedik simdi bu maclarla topladim sukur
Afiyet olsun kardeş.kazandinmi yemen lazım.sende hal yoksa bnde var ben senin yerine yaparım sen paradan haber ver 😁Valla yaparimda kasada var ama halimde zamanimda yok be iki gundur disardayim deli gibi para yedik simdi bu maclarla topladim sukur
Sefakoydeyım bende burda yarın kadıkoye geçecem arkadasın nıkahı var bu soğukta nıkah yapıyor adamSuan ole
Isinmak icindir dost beni konusturma simdi onumuz kis dimiSefakoydeyım bende burda yarın kadıkoye geçecem arkadasın nıkahı var bu soğukta nıkah yapıyor adam
Zor lıg hacı burasıBune abi yaprak kıpırdamıyor maçta 1 tane olsa da bari iade alsak yav
600 u yıyor hala@Leggionaire nerdesin dolandırıcı
O acıdan bakmamıstım mantıklı geldiIsinmak icindir dost beni konusturma simdi onumuz kis dimi
Pk yesin600 u yıyor hala
1 tane olsa iade alip senin maça atacam ya tekrar bakiye yüklemek istemiyorum casibom şansız geliyo zaten 2 aydır oynuyon 1 kez çekim yaptım -50 içerdeyim kirayim şanssızlığı diyorum daha çok eksiye düşüyorumZor lıg hacı burası
Bak bı msj alta yazdılar adamın nickiIsinmak icindir dost beni konusturma simdi onumuz kis dimi
ZorDostlar ben cikicam bu mac gelir ins
Üzdün bizi dost hayaller kurdurmustun 😄Dostlar ben cikicam bu mac gelir ins