Tmm eyw o konuyu bilirsin die dusundumAnlamadım bro ne sordun ben kimsenin adamı deilim deilim metinlede alakam yok
Haaa anladım abi boşverin o sahtekari yaAdamı derken maaslı adamı anlamında degıl lazla ugrastık ya sana ödül vermedi dıye ondan soluyor kötü anlamda bşey demez
Bro o işi yapan başka biriydi nicki tam aklımda deil laginoare mi ne öyle bı nickti.bu arkadaşi karıştırdın sanırım bunun etkiyle sutluyle alakası yokHayat metinin adami degil mi bu rollcuu
Ne oldu o is cozuldumu metin agam @Metings1905
O konuyu biliyorum bro bu adam o deilTmm eyw o konuyu bilirsin die dusundum
Dayı sabahlıyon gene herhalde 😁Bro o işi yapan başka biriydi nicki tam aklımda deil laginoare mi ne öyle bı nickti.bu arkadaşi karıştırdın sanırım bunun etkiyle sutluyle alakası yok
Valla bilmiyom keyfim yok.sen niye uyaniksin bu saatteDayı sabahlıyon gene herhalde 😁
Verdım ya reıs yukardaBEYLER MAC VERİN MACCC
Hee affola o zmn hata ettik kusura bakmayinO konuyu biliyorum bro bu adam o deil
Uyku tutmadı dayı tat tuz yok hiç dayım beValla bilmiyom keyfim yok.sen niye uyaniksin bu saatte
Potaya gıtmedı o konudaydım bende 229.5 ustMamostenin konuda son saniyede anteye sayi attirmaya faul aldirmaya calisanlar burda mi
Gitse bizi yakacaktin reisPotaya gıtmedı o konudaydım bende 229.5 ust
229.5 altcı ortay çıktı mucızeydı olmaması son 3 dkGitse bizi yakacaktin reis
He o fakirler buradayızMamostenin konuda son saniyede anteye sayi attirmaya faul aldirmaya calisanlar burda mi
BolsansGelirse 1500 kasa kalanı dağıtım... 😍