- 21,031
- 17,342
- 113
Metin olur dediyse soğuk Su içSen diyorsan oldu bilelim abi
Metin olur dediyse soğuk Su içSen diyorsan oldu bilelim abi
Brezilya 2.5 oldu yorumunu okurken iptal ettiler kahinmisin nesin abiBol sans.sen pek bilinçsiz oynuyosun gibime geldi.cok karambole gidiyorsun kardeş.gelse bari.brazilyada en son hangi maç ilk yarı 2.5 üst oldu hatırlamıyorum bile 😁
Aman dur kalsın bence...Acaip edebiyat yapasım var açma beni
NiyeBakma evdeyim ameliyat oldum elim boş kaldı buralardayım yattığımdan. Maaş alamadık raporu bekliyoruz.
Bel fıtığı bel kayması belde kırık platin vida
Belin artık yok yaniBel fıtığı bel kayması belde kırık platin vida
Rabbim acil şifa ve sabır versin ev haneneBel fıtığı bel kayması belde kırık platin vida
Yenisini yaptılarBelin artık yok yani
Sağolasın dostumRabbim acil şifa ve sabır versin ev hanene
Eskisinin yerini tutmaz be benimde bel sinyal vermeye başladı indir kaldır çok yaptım yıllardır son 2 senedie alüminyum işi ile uğraşıyorum kargoya git gel el arabasu varken sırtta taşı mundar olcazYenisini yaptılar
Yaprak sararmistir,solmustur,değiştir bence,,yesillensindDArkadaş bu ne bahtsizliktir ya maçlarda yaprak kıpırdamıyor gol oluyo iptal oluyor
Kardeşim gece maçları zordur. Boşver aldığın 17 yi hic etme gündüz bakarsınArkadaş bu ne bahtsizliktir ya maçlarda yaprak kıpırdamıyor gol oluyo iptal oluyor
Tenis oynaArkadaş bu ne bahtsizliktir ya maçlarda yaprak kıpırdamıyor gol oluyo iptal oluyor
Benim de market işinden kalma hep yürümekte çok zorlanıyordum artık. En azından bacak ağrıları şimdiden geçti ihmal etmeEskisinin yerini tutmaz be benimde bel sinyal vermeye başladı indir kaldır çok yaptım yıllardır son 2 senedie alüminyum işi ile uğraşıyorum kargoya git gel el arabasu varken sırtta taşı mundar olcaz
Abi öyle valla da işte amacım hem takılmak 3.5 kuruş kazanmak hemde dostlara kazandırmak yani ama kazanamadık bir türlüKardeşim gece maçları zordur. Boşver aldığın 17 yi hic etme gündüz bakarsın
Ben kendimden vazgeçeli çok oldu saldım herşeyi koltuktan televizyonu göremiyorum gözlerde pert netleyemiyorum baktığımdaBenim de market işinden kalma hep yürümekte çok zorlanıyordum artık. En azından bacak ağrıları şimdiden geçti ihmal etme
Tam çay demliyecegim kupon yatıyor MK ))Abi öyle valla da işte amacım hem takılmak 3.5 kuruş kazanmak hemde dostlara kazandırmak yani ama kazanamadık bir türlü