Naptin yedin paralari dimiOluru var
Naptin yedin paralari dimiOluru var
Rektefelik oldun benim gibi desene )Ben kendimden vazgeçeli çok oldu saldım herşeyi koltuktan televizyonu göremiyorum gözlerde pert netleyemiyorum baktığımda
Bak bukez çayı demliyecem artık..gelsin şu gol dDBrezilya 2.5 geldi 2 maça kaldık...
Daha yatmadı abi...Tam çay demliyecegim kupon yatıyor MK ))
İnan hep kumardan insan kendini bırakıyor salıyor. Lanet ediyor 1 gün mutluysan 1 ay bitik yıkık.Ben kendimden vazgeçeli çok oldu saldım herşeyi koltuktan televizyonu göremiyorum gözlerde pert netleyemiyorum baktığımda
Hayatımun en boktan 4 ayınu geçirdim toparlim kumarı salcam artıkİnan hep kumardan insan kendini bırakıyor salıyor. Lanet ediyor 1 gün mutluysan 1 ay bitik yıkık.
İnan kumar oynamasam herşeyim vardı ve fazlası olurdu.Hayatımun en boktan 4 ayınu geçirdim toparlim kumarı salcam artık
Küfür mü ettinRektefelik oldun benim gibi desene )
Tenis oynasan böyle olmazdıİnan kumar oynamasam herşeyim vardı ve fazlası olurdu.
Haklısın nerde senin tenis arkadaşın rulet hayatımı sikti benim. Lanet gelsinTenis oynasan böyle olmazdı
Kim o ya nerde oHaklısın nerde senin tenis arkadaşın rulet hayatımı sikti benim. Lanet gelsin
BsTEK MACA KALDİK
Venezuela da gelmişSon şans...
Daha değilNaptin yedin paralari dimi
Rvier a kaldık hadi beTaschira da içerde