- 10,400
- 4,769
- 113
Tebrikler dost kazancın daim olsun
Doğrudur dost inanıyoruz 😆Çekiliş yapmıyorum artık . Yorumlardan kendim seçerek ödül gönderiyorum .
gülerek harcaÇekiliş yapmıyorum artık . Yorumlardan kendim seçerek ödül gönderiyorum .
İnsan kazanalım alim para pul bulunur aga Bol sans sana canoMaykom nasıp kovaliyoruz be 😂
Hepsi 300k ak benim dedigim 10k falan deneyecez iste yoksa o da icraya dusecekBol sans suvat bey. Hepsini kapa gel
Helal abim 😇Çekiliş yapmıyorum artık . Yorumlardan kendim seçerek ödül gönderiyorum .
Knka sıra herkese gelicekmis 😄😄Memo fixim vardir sende ehe
Ortalığı kızıştırmaaaa beni seçmiş ama rüyasında 😂😂😂 ibanina 4 bira cukkasi atacam gelince 😂😂😂Liste hazır mı @Mayko78
Hahah haklısın knkTahrik etme ak sende 😂😂😂
La halledersin ins. Bize atsan nolacak cop olacak. Sen isini gorHepsi 300k ak benim dedigim 10k falan deneyecez iste yoksa o da icraya dusecek
Gargamel çok dost. Şirinlerin...İyi bir çocuk olursaniz şirinleri bile görebilirsiniz 😄
Helal olsunÇekilişte adaletsiz oluyor diyorlar sonra ve ödül gönderdim kişilerden aynı kişilere atmadım adil olması için ve yarın kazanırsak sizlerde emin olun ödülden yararlanacaksınız . Amaç herkeze çok daha katkıda bulunmak . Bakın tekrarlıyorum 100 200 tl hiç birşey yapamazsın ben 3 4 veya 5 kişiye 1000 tl göndererek bir nebzede olsa maddi olarak ihtiyaçların karşılanmasını için bu şekilde gönderiyorum .
Can sagligi memo 😑Knka sıra herkese gelicekmis 😄😄
Haklısın abi Allah razı olsun senden abi😔🙏Çekilişte adaletsiz oluyor diyorlar sonra ve ödül gönderdim kişilerden aynı kişilere atmadım adil olması için ve yarın kazanırsak sizlerde emin olun ödülden yararlanacaksınız . Amaç herkeze çok daha katkıda bulunmak . Bakın tekrarlıyorum 100 200 tl hiç birşey yapamazsın ben 3 4 veya 5 kişiye 1000 tl göndererek bir nebzede olsa maddi olarak ihtiyaçların karşılanmasını için bu şekilde gönderiyorum .
Senin tek abin benim bundan sonraHelal abim 😇