- 14,291
- 10,158
- 113
Yaparsa bufeci tekel ali yaparOrtalığı kızıştırmaaaa beni seçmiş ama rüyasında 😂😂😂 ibanina 4 bira cukkasi atacam gelince 😂😂😂
Yaparsa bufeci tekel ali yaparOrtalığı kızıştırmaaaa beni seçmiş ama rüyasında 😂😂😂 ibanina 4 bira cukkasi atacam gelince 😂😂😂
Kesin okumadin awHaklısın abi Allah razı olsun senden abi😔🙏
Tebrikler dost güzel düşünce kesene bereket şansın Daim olsunÇekilişte adaletsiz oluyor diyorlar sonra ve ödül gönderdim kişilerden aynı kişilere atmadım adil olması için ve yarın kazanırsak sizlerde emin olun ödülden yararlanacaksınız . Amaç herkeze çok daha katkıda bulunmak . Bakın tekrarlıyorum 100 200 tl hiç birşey yapamazsın ben 3 4 veya 5 kişiye 1000 tl göndererek bir nebzede olsa maddi olarak ihtiyaçların karşılanmasını için bu şekilde gönderiyorum .
Zengin adamın halı başka oluyorİnsan kazanalım alim para pul bulunur aga Bol sans sana cano
Toprağım nslsn npysnKesin okumadin aw
Emeğine sağlık dostÇekilişte adaletsiz oluyor diyorlar sonra ve ödül gönderdim kişilerden aynı kişilere atmadım adil olması için ve yarın kazanırsak sizlerde emin olun ödülden yararlanacaksınız . Amaç herkeze çok daha katkıda bulunmak . Bakın tekrarlıyorum 100 200 tl hiç birşey yapamazsın ben 3 4 veya 5 kişiye 1000 tl göndererek bir nebzede olsa maddi olarak ihtiyaçların karşılanmasını için bu şekilde gönderiyorum .
Elinden geleni yapıyorsun dost bunda artniyet yok güzel düşünce kesene bereket olsun her gün yeşillenir inşÇekilişte adaletsiz oluyor diyorlar sonra ve ödül gönderdim kişilerden aynı kişilere atmadım adil olması için ve yarın kazanırsak sizlerde emin olun ödülden yararlanacaksınız . Amaç herkeze çok daha katkıda bulunmak . Bakın tekrarlıyorum 100 200 tl hiç birşey yapamazsın ben 3 4 veya 5 kişiye 1000 tl göndererek bir nebzede olsa maddi olarak ihtiyaçların karşılanmasını için bu şekilde gönderiyorum .
Ne çok samsunlu varToprağım nslsn npysn
En son yapacak Adam bile olmam yaso iyi tanırsn aga beniListe hazır mı @Mayko78
Sen 1Liste hazır mı @Mayko78
@Calypso13 ucunuzden birine 200 atayim, çevirin bişeyler aranizda,hanginizse karar verinListeyi hazirla @tekalali6767
Can kardeşim benimEn son yapacak Adam bile olmam yaso iyi tanırsn aga beni
AynnNe çok samsunlu var
listemi seçerek olmuyormu kiListe hazır mı @Mayko78
Liste şöyle@Calypso13 ucunuzden birine 200 atayim, çevirin bişeyler aranizda,hanginizse karar verin
Samsun deme bize dünden acımız varNe çok samsunlu var
Ferommm bu aralar git gellerdeyiz ama yapılanıda biliriz emin ol buna aga senin o konuda suphen olmaması lazımZengin adamın halı başka oluyor
@yasyn55 @tekalali6767 @Calypso13 karar verin, bölüşürsunuz bişeyler olursa@Calypso13 ucunuzden birine 200 atayim, çevirin bişeyler aranizda,hanginizse karar verin
Kanka beni biliyorsun. Neyse yorum yapmayacağımListeyi hazirla @tekalali6767