- 10,132
- 4,615
- 113
Biz Casper olduk kanka 🤣🤣🤣Ulan sayemde kazandik hala dm yok gidiyom
Biz Casper olduk kanka 🤣🤣🤣Ulan sayemde kazandik hala dm yok gidiyom
Evet tamamen şans reis ardı ardı attıBnce çok büyük şanstı ardı ardına olmasa geleceği yokdu zaten.1.3den sonra salmisti ev neyse tbrkler iyi ekmek çıkardın yine
Bol kazançlar diliyorum dost TebriklerÖdül almayan arkadaşlar gönül koymasın. Yarın kazandıkça sıra onlarda gelecek emin olun herkeze hayırlı geceler
Suvati kovalariz simdi eli boldur 😂😂😂Biz Casper olduk kanka 🤣🤣🤣
Çekiliş yaptın galiba kendin tebriklerEvet tamamen şans reis ardı ardı attı
Kesene bereket hocam kolay gelsinÖdül almayan arkadaşlar gönül koymasın. Yarın kazandıkça sıra onlarda gelecek emin olun herkeze hayırlı geceler
Tanımıyormus 🤣🤣 sıra bize de gelecekmiş 🤣🤣🤣🤣Suvati kovalariz simdi eli boldur 😂😂😂
La ben takip etmedim zaten de sana uzuldum. Bir seyler cozersem dmne duserimTanımıyormus 🤣🤣 sıra bize de gelecekmiş 🤣🤣🤣🤣
Bu sıra nasıl ilerliyor hayret edilesi üç yada dört oldu bu hepsinde tüm iyi dileklerimizi sunduk pyhahahah Casper olmusuz haberimiz yok 🤣🤣Suvati kovalariz simdi eli boldur 😂😂😂
Alacak bekliyorum hahaha iki arkadaşa dm atacam kafam rahat uyurum yeter 🤣La ben takip etmedim zaten de sana uzuldum. Bir seyler cozersem dmne duserim
Çekiliş yapmıyorum artık . Yorumlardan kendim seçerek ödül gönderiyorum .Çekiliş yaptın galiba kendin tebrikler
2 3 icra var 4. Olmasin diye ugrasicam bugunluk salın beniSuvati kovalariz simdi eli boldur 😂😂😂
Alim senin hala bundan medet unman hata cano sen bilirsin...Tanımıyormus 🤣🤣 sıra bize de gelecekmiş 🤣🤣🤣🤣
Memo fixim vardir sende eheİyi bir çocuk olursaniz şirinleri bile görebilirsiniz 😄
Tamamdır ağabeyLa ben takip etmedim zaten de sana uzuldum. Bir seyler cozersem dmne duserim
Maykom nasıp kovaliyoruz be 😂Alim senin hala bundan medet unman hata cano sen bilirsin...
Bol sans suvat bey. Hepsini kapa gel2 3 icra var 4. Olmasin diye ugrasicam bugunluk salın beni
Tahrik etme ak sende 😂😂😂İyi bir çocuk olursaniz şirinleri bile görebilirsiniz 😄