- 14,089
- 7,681
- 113
Hahah istediğim gibi olduHadi be korner olup,dep uzaklastirirken kornere atsın bidaha da bitsin iş erkenden
Hahah istediğim gibi olduHadi be korner olup,dep uzaklastirirken kornere atsın bidaha da bitsin iş erkenden
Kesene bereket dostŞimdi 3 arkadaşıma yazacağım ve ardından işe gideceğim dostlar yarın devam edeceğiz
Kesene bereketŞimdi 3 arkadaşıma yazacağım ve ardından işe gideceğim dostlar yarın devam edeceğiz
Bu skordan sonra korner çıkması mucizeydi şansin yanimdaymis hayrını görDedim ardı ardı olabilir diye ve oldu teşekkürler bratislavaaaaa
Kesene bereket olsun dostumŞimdi 3 arkadaşıma yazacağım ve ardından işe gideceğim dostlar yarın devam edeceğiz
Tebrikler ödül kazandım dm atacağımAtar bol şanslar
Kolay gelsin dostŞimdi 3 arkadaşıma yazacağım ve ardından işe gideceğim dostlar yarın devam edeceğiz
Eyvallah renktasimTebrikler ödül kazandım dm atacağım
Şimdiden kesene bereketŞimdi 3 arkadaşıma yazacağım ve ardından işe gideceğim dostlar yarın devam edeceğiz
Tebrikler ödül kazandın dm atacağımBol sans dost
Helal Suat 🤣Tebrikler ödül kazandın dm atacağım
Tebrikler ödül kazandın dm atacağımZagreb 4 attu
Eyvallah dost fbjk puabbababbaTebrikler ödül kazandın dm atacağım
Cikaramadim puahhahaHelal Suat 🤣
Bize çıkan çıktı puhahahahCikaramadim puahhaha
Bnce çok büyük şanstı ardı ardına olmasa geleceği yokdu zaten.1.3den sonra salmisti ev neyse tbrkler iyi ekmek çıkardın yineDedim ardı ardı olabilir diye ve oldu teşekkürler bratislavaaaaa