Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Marbet 50 FreeSpin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,553
7,222
113
marbet havale ile 12 dakikada ödedi uğraştırdı ama neyse. eyvellah paylaşan arkadaşa.

Adsız.jpg

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,744
381
83
Bonus talep etmek istiyorum kullanıcı bulunamadı diyor

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
135
37
28
50 frespin veriyor 5 TL den çeviriyor verdiği para 21 lira ayarlı oyun ikinciye hiç takla atip çarpmıyor sahtekar site

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,087
572
113
Oyundan kazandığım para uctu hesap 0.gosteriyo anlamadim sıkıntı biraz site

Bartum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
640
254
63
Isleme alindi bskiye duzsnlwndj bakak odeme gwlckmi

jojoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
327
103
43
Bu site Dolandırıcı ödemiyor bakiyeleri

onurgcytmz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
171
108
43
3 defa iptal edildi gece, demin payfix çekim verdim 9 dk da geldi paylaşan arkadaşa teşekkürler

umutozbek

Toplam Kazanç: 1.450.000 TL
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,487
944
113
Bu altyapıdan diğer sitelerdeki şifrelerinizi çalıyorlar 250 tl ye keriz yemliyorlar :D
Slotları sahte gibi olmasının sebebi slotlarının bağlı bir altyapısı bile olmaması
Pragmatic'e mail atın bookiewise altyapısıyla hiçbir finansal & sözleşme bağlantılarının olmadığını belirtiyorlar
kısaca bookiewise ergen liselilerin açtığı bir altyapıdır ve diğer sitelerdeki şifrelerinizi çalmaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar

legendlacoste

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
82
16
8
100 YATIRIM SARTSIZ FREESPIN 100 TL NAKIT BONUS FARKLI ALANDA ISLEM YAPMAK ISTEYEN UYELERIMIZE INNABETE UYE OL https://tinyurl.com/57wbc2mv SMS almak istemiyorsaniz IPTAL yazip 905488326110 a gonderin
150TL yatırım şartı var. Ne yatırım şartsız... 300 maks çekim... 150 yatırımı da 1 kez çevirmeniz gerek... Bildiğin siteye yatır 150 300 yaparsın zaten

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,553
7,222
113
Bu altyapıdan diğer sitelerdeki şifrelerinizi çalıyorlar 250 tl ye keriz yemliyorlar :D
Slotları sahte gibi olmasının sebebi slotlarının bağlı bir altyapısı bile olmaması
Pragmatic'e mail atın bookiewise altyapısıyla hiçbir finansal & sözleşme bağlantılarının olmadığını belirtiyorlar
kısaca bookiewise ergen liselilerin açtığı bir altyapıdır ve diğer sitelerdeki şifrelerinizi çalmaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar

her sitede aynı şifreyi kullanıyor sitelerde 2 faktörlü doğrulamayı açmıyorsan o senin kerizliğin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...