- 87,321
- 47,451
- 113
Nay kansizlar bnde 8de talep verdim silmisler talebi bonusta eklenmemis sizin ben aw
Onu diyen kufur istiyor.karakter sorunu varMaslakda bonus bitti diyenler vardı ama bonus bitmemis devam ediyor
Evet eklendiAldın mu
Bittmiş dayıBeklemede hala bakalım 1 saat olcak
Bana da öyle oldu canlı desteğe yazdım eklendi sende yaz simdiNay kansizlar bnde 8de talep verdim silmisler talebi bonusta eklenmemis sizin ben aw
İyi hayırlı olsunEvet eklendi
Slotda 50 ile bişi yapamam ama bakalım kazananlar hangi oyunda oynadılar acabaİyi hayırlı olsun
115 kisidr brklenmezki be.ama bakim sira hizli ilerliyorsa bkliyimBana da öyle oldu canlı desteğe yazdım eklendi sende yaz simdi
İlkte 50x verdi ana bakiyeye geçince maf etti kasayı ayarlı bu oyunfruit party
Amusnet egt de dene dermSlotda 50 ile bişi yapamam ama bakalım kazananlar hangi oyunda oynadılar acaba
128 kisi sirada tahminu bekleme suresi 80 dk 😁Bana da öyle oldu canlı desteğe yazdım eklendi sende yaz simdi
Big bas çevir 50 kuruşSlotda 50 ile bişi yapamam ama bakalım kazananlar hangi oyunda oynadılar acaba
Kaybettim bile mkBig bas çevir 50 kuruş
Annene kufur ettirmek hosunami gidiyor?betasus orasi orco amacin ne pis mikrop.butun foruma ana baci sovdun ve hala burdasin ya ben anlamiyorum.
neden yalan söyledin senin yüzüne 15 kişi kalmıştı destekten ayrıldımDeneme bonusumuz sona ermiştir.Yoğun ilginiz için teşekkür ederiz.
Ohhh rahatladınmı knkKaybettim bile mk