Bonus bitmemiş olabilir , ama 3 saattir bana ekleme yapılmadı , sana eklendimi ?Maslakda bonus bitti diyenler vardı ama bonus bitmemis devam ediyor
Ben nerde oynadım bilmiyorum bakıp geleyimSen betwoondan kazandıysan ordan çekim max 100
Bana eklendiBonus bitmemiş olabilir , ama 3 saattir bana ekleme yapılmadı , sana eklendimi ?
Canlı destek bitti dedi 1 saat önceBonus bitmemiş olabilir , ama 3 saattir bana ekleme yapılmadı , sana eklendimi ?
İptal ettiler benimBonus bitmemiş olabilir , ama 3 saattir bana ekleme yapılmadı , sana eklendimi ?
ben söyliyim betwoonBen nerde oynadım bilmiyorum bakıp geleyim
Maslakmis nasıl yani olacak şimdihangi site ? betwoon mu yoksa maslak mı
Dost hangi bigbas 50 kuruş bulamadım crismas 50 kuruş diğer sitelerde ama o yok gibiBig bas çevir 50 kuruş
beyler yanlışsam düzeltin direkt olarak 500 verse ödenir ? fazla fazla bakiyesi var zatenMaslakmis nasıl yani olacak şimdi
Canlı destek de sıra bekleyeceksin aktif bonusunuz var diye çekim yapamıyorum diyeceksin onlar düzeltecek vs 500 çekeceksin sonra hangi yöntemle iseMaslakmis nasıl yani olacak şimdi
direk 500 çekim vermesi gerekiyorbeyler yanlışsam düzeltin direkt olarak 500 verse ödenir ? fazla fazla bakiyesi var zaten
3 saattir boşuna bekledik o zaman, benden sonra talep verenlere ekleniyor, nasıl bir sistemleri var çözemedim.Canlı destek bitti dedi 1 saat önce
banka havalesi çekmen gerekiyor bilgin olsunbeyler yanlışsam düzeltin direkt olarak 500 verse ödenir ? fazla fazla bakiyesi var zaten
Oynamaya devam edeyim mi cekebilir miyim yüksek bende çevrim tamamlayacam diye yüksek basıyordum hızlı hızlıbeyler yanlışsam düzeltin direkt olarak 500 verse ödenir ? fazla fazla bakiyesi var zaten
Papara payfix ile çekende varbanka havalesi çekmen gerekiyor bilgin olsun
Çevrim yok max 10 katı çekiliyor çevrim değil 10 katı dediği çekeceğin paraOynamaya devam edeyim mi cekebilir miyim yüksek bende çevrim tamamlayacam diye yüksek basıyordum hızlı hızlı
oynama direk çekim ver havale ileOynamaya devam edeyim mi cekebilir miyim yüksek bende çevrim tamamlayacam diye yüksek basıyordum hızlı hızlı