dost çok teşekkürler ağlaya sızlaya big bass da 100 oldu talep verdimspora ne gerek var spor yasak oyna işte bildiğin oyunda çek
dost çok teşekkürler ağlaya sızlaya big bass da 100 oldu talep verdimspora ne gerek var spor yasak oyna işte bildiğin oyunda çek
Oyunları acamadimBig bas çevir 50 kuruş
afiyet olsundost çok teşekkürler ağlaya sızlaya big bass da 100 oldu talep verdim
miktar nedir gözükmüyoırMerhaba birşey söyleyeceğim ilk defa böyle bir miktar kazandım belki çok komik ama bu deneme de ya inanamıyorum gerçekten hiç şansım yok benim
Olsun az parami 500 u havadan para iste.tbrklerMerhaba birşey söyleyeceğim ilk defa böyle bir miktar kazandım belki çok komik ama bu deneme de ya inanamıyorum gerçekten hiç şansım yok benim
çekim talebi ver hemen tebriklerMerhaba birşey söyleyeceğim ilk defa böyle bir miktar kazandım belki çok komik ama bu deneme ya inanamıyorum gerçekten hiç şansım yok benim
500 çekim verMerhaba birşey söyleyeceğim ilk defa böyle bir miktar kazandım belki çok komik ama bu deneme ya inanamıyorum gerçekten hiç şansım yok benim
Nasıl yani 10 kat çevrimi bana öyle denilmesi min ve Max 100 denildi1 kat çevrim 10 kat çekimi var
1300 kusurdumiktar nedir gözükmüyoır
Hayir max 500Nasıl yani 10 kat çevrimi bana öyle denilmesi min ve Max 100 denildi
Bana min ve Max 100 dedilerçekim talebi ver hemen tebrikler
Sen betwoondan kazandıysan ordan çekim max 100Nasıl yani 10 kat çevrimi bana öyle denilmesi min ve Max 100 denildi
hangi site ? betwoon mu yoksa maslak mıBana min ve Max 100 dediler
Anlamadınız yoksa ben mi anlamadım canlı destek bana 10 katı çevrim min ve Max 100 çekebilir siniz dediOlsun az parami 500 u havadan para iste.tbrkler
Betwoondan kazanmış herhaldeHayir max 500